Simona Ionescu / Redactor Șef

A intrat dihonia între Oana Roman și Iulia Albu. Vedeta nu se lasă și dă cu designer-ul de toți pereții. „Iz de gaiță pe prispa casei”

A intrat dihonia între Oana Roman și Iulia Albu. Vedeta nu se lasă și dă cu designer-ul de toți pereții. „Iz de gaiță pe prispa casei”
Au trecut doar câteva zile de când Iulia Albu a comentat ținutele Oanei Roman în cadrul emisiunii ”Poliția Modei” de la Antena Stars. Atunci a făcut-o pe Oana lipsită de gust.

Oana Roman nu se lasă însă călcată în picioare. Vedeta n-a putut să stea departe și i-a dat o replică acidă Iuliei Albu.

A intrat dihonia între Oana Roman și Iulia Albu. Vedeta nu se lasă și dă cu designer-ul de toți pereții. „Iz de gaiță pe prispa casei”

Oana Roman nu suportă să fie atacată, așa că a pus-o la punct public pe Iulia Albu. Vedeta a afirmat că bunul gust e subiectiv, așa că cei care comentează fiind plătiți, ar fi bine să se abțină și să dea dovadă de mai mult bun simț.

„Unii care se ocupă cu comentatul altora, unii care sunt plătiți să comenteze pe alții, ceea ce mi se pare ceva cel puțin ciudat, ca să fiu drăguță. Ei bine aceștia tot vorbesc și tot invocă bunul gust. Pe ideea dacă nu ai bun gust eu te comentez. Ei bine eu cred că lumea deja știe că bunul gust este ceva subiectiv.

„Prefer să stau în banca mea și să am bun simț, decât să iau false laude pentru bun gust”

„Poate mie mi se pare că ceea ce-ți place ție este un mare kitsch și invers. În schimb bunul simț este norma universal valabil și cu toții ar trebui să știm cum să ne încadrăm în limitele bunului simț. Și când comentezi pe alții de pe o poziție de falsă superioritate cu iz de gaiță pe prispa casei nu prea te încadrezi în bun simț. Prefer să stau în banca mea și să am bun simț, decât să iau false laude pentru bun gust”, a povestit Oana Roman.

Iulia Albu, deranjată de strâmbatul mobilei

În ceea ce o privește pe Iulia Albu, aceasta a recunoscut că Oana a mai progresat în ceea ce privește ținutele, însă e deranjată de… mobila strâmbă a vedetei. „Ea oricum a progresat, ceea ce e un lucru îmbucurător. Totul până la strâmbatul mobilei. Am o problemă cu strâmbatul mobilei și cu neacceptarea felului în care arăți, pentru că eu nu consider că cineva ar trebui să se considere nepotrivit pentru că nu se încadrează în niște șabloane oricum idioate”, a amintit Iulia Albu.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre