Simona Ionescu / Redactor Șef

A murit actrița Shannen Doherty, cunoscută din serialul „Beverly Hills, 90210”. Era tânără, dar nu s-a mai putut face nimic

A murit actrița Shannen Doherty, cunoscută din serialul „Beverly Hills, 90210”. Era tânără, dar nu s-a mai putut face nimic
Shannen Doherty, starul din „Beverly Hills, 90210” a murit după o lungă suferință. Avea doar 53 de ani...

Vestea morții actriței Shannen Doherty din „Beverly Hills, 90210” a fost confirmată de Leslie Sloane, publicistul vedetei.

La căpătâiul vedetei a fost familia și câinele ei iubit, Bowie

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015, dar a anunțat în 2017 că era în remisie. Boala a revenit în 2019 și, în cele din urmă, s-a extins la creier și la oase. „Cu inima grea confirm decesul actriței Shannen Doherty”.

Familia cere intimitate

S-a stins o altă stea! Drum bun, Shannen Doherty!

Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala. Fiica, sora, mătușa și prietena devotată a fost înconjurată de cei dragi, precum și de câinele ei, Bowie. Familia le cere intimitate în acest moment pentru a putea să o plângă în pace”, a declarat Leslie Sloane, publicistul lui Doherty, pentru People duminică.

Ce tratamente a suportat actrița

De-a lungul anilor, Shannen a suferit multe tratamente, în speranța că se va vindeca. Ea a fost supusă terapiei anti-estrogen, unei lumpectomii, unei mastectomii, chimioterapiei și radiațiilor. Din păcate, însă, nimic nu i-a putut stopa boala.

„Cel mai bun exemplu pe care pot continua să îl dau altor oameni bolnavi de cancer și lumii exterioare care nu are cancer este să le arăt cum arată un pacient bolnav de cancer”, a declarat Doherty pentru Variety în 2021, în timp ce discuta despre cariera sa de actriță.

„Nu vreau să aibă patru spații de depozitare pline cu mobilă pentru că eu am o obsesie pentru mobile”

Shannen, alături de Luke Perry în Beverly Hills…

Doherty se pregătise pentru ce era mai rău. Într-un episod din aprilie al podcastului său „Let s Be Clear With Shannen Doherty” ea a declarat că va scăpa de bunurile materiale.

„Cancerul, pentru mine, m-a făcut cu adevărat să-mi fac un bilanț al vieții mele și să-mi schimb prioritățile. Iar prioritatea mea în acest moment este mama mea. Nu vreau ca ea să aibă o grămadă de lucruri cu care să se confrunte.

Nu vreau să aibă patru spații de depozitare pline cu mobilă pentru că eu am o obsesie pentru mobile”, a mărturisit vedeta. Doherty începuse să-și vândă din lucruri și să le doneze, a deschis conturi la bancă și voia să-și vândă și proprietățile. A petrecut mai mult timp cu mama ei, în călătorii

Moștenirea lui Doherty pe micul ecran

Doherty s-a născut pe 12 aprilie 1971 în Memphis, Tennessee. Cariera ei profesională de actriță a început în anii ’80, cu roluri în seriale TV precum „Părintele Murphy”, „Magnum, PI” și „Mica casă din prerie”. Doherty a apărut, de asemenea, în mai multe filme TV înainte de a-și face debutul ca actriță în filmul clasic, ”Heathers”.

Serialul de pe Fox a fost difuzat timp de 10 sezoane și a dat naștere unei francize care a inclus „90210”, în care a apărut și Doherty. În 2019, ea și-a reluat rolul lui Brenda pentru seria de relansare „BH90210”, care a durat un sezon.

Rolurile sale recente au inclus un rol în seria reboot „Heathers” și o apariție ca invitat în sezonul patru din Riverdale. De asemenea, a filmat trei pelicule consecutive în 2021: „Dying to Belong”, „List of a Lifetime” și „The Fortress”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre