Simona Ionescu / Redactor Șef

A murit! Cher e devastată. Se lupta cu o boală cumplită

A murit! Cher e devastată. Se lupta cu o boală cumplită
Cher deplânge pierderea mamei ei, Georgia Holt, care se lupta cu o boală cumplită de câteva luni.

Cher, 76 de ani, a anunțat vestea tristă sâmbătă seara, spunând pur și simplu… „Mama a plecat”. Artista nu se mai poate opri din plâns.

În vârstă de 96 de ani, Georgia Holt, mamka lui Cher, era bolnavă de ceva vreme. Amintim că în luna septembrie Cher a scris pe Twitter: „Îmi pare rău că am fost Mia. Mama a fost bolnavă și continuă. Tocmai a ieșit din spital. A avut pneumonie”. Părea că starea sănătății mamei lui Cher lua o întorsătură în bine, pentru că artista le-a spus fanilor și că mama ei „se face mai bine” și că a putut să meargă acasă. Însă lucrurile nu au fost bune decât pentru scurt timp.

Cu mult înainte de apariția lui Cher, mama ei era cântăreață, model și actor. Cher i-a călcat pe urme șia onorat-o pe Georgia cu documentarul Lifetime din 2013, „Dear Mom, Love Cher”. Înaintea prermierei, cele două au au avut mai multe apariții televizate împreună. Filmul a descris copilăria Georgiei în Arkansas, căsătoriile și cariera ei în show-biz.

Mama lui Cher, căsătorită de două ori cu același bărbat

Documentarul greutățile prin care a trecut Georgia Holt în Los Angeles, lucrând ca actriță și cântăreață pentru a-și întreține fiica. Mama lui Cher a fost căsătorită și a divorțat de șase ori – căsătorindu-se cu primul ei soț, John Sarkisian, la 19 ani. Ulterior, a revenit la el și l-a mai luat o dată de soț. Fiica lor, Sherilyn Sarkisian, viitoarea Cher, s-a născut în 1946.

Pe lângă Cher, Holt mai lasă în urmă o fiică de 71 de ani, Georganne LaPierre, pe care o are din cea de-a doua căsnicie, cu John Southall. De asemenea, are doi nepoți, pe fiul lui Cher, Chaz Bono, și pe Elijah Blue Allman, cunoscut ca P. Exeter Blue. Ambele ei fiice au fost adoptate de cel de-al treilea soț, al Georgieio Holt, Gilbert Hartmann LaPiere.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre