Simona Ionescu / Redactor Șef

A murit! Donald Trump e devastat. Sora lui a fost găsită de polițiștii din New York fără suflare

A murit! Donald Trump e devastat. Sora lui a fost găsită de polițiștii din New York fără suflare
Sora mai mare a lui Donald Trump, Maryanne Trump Barry, a murit la 86 de ani, confirmă poliția din New York. Maryanne Trump Barry a fost un fost judecător federal care s-a pensionat în urmă cu patru ani.

Maryanne Trump Barry, sora mai mare a fostului președinte Donald Trump, a murit luni la vârsta de 86 de ani, a confirmat Departamentul de Poliție din New York pentru Fox News.

Sora lui Donald Trump

Maryanne Barry era un fost judecător federal care s-a pensionat în aprilie 2019, potrivit New York Times. Fox News, citând persoane familiarizate cu subiectul, relatează că aceasta a decedat la locuința sa din cartierul Manhattan din New York, o persoană spunând că a fost găsită în această dimineață.

În 2016, Trump a numit-o pe sora sa un „judecător foarte respectat”, menționând în același timp că nu sunt în dezacord cu privire la problemele de politică.

„Donald este crud”, i-a spus Barry nepoatei sale, în conversația înregistrată în secret în 2018

În 2020, Trump a avut un șoc după ce și-a auzit sora înregistrată, în presă, în timp ce spunea despre el că „nu are principii” și că „este crud”.

„Nu are principii. Nici unul. Dacă ai fi o persoană religioasă, ai vrea să ajuți oamenii. Nu să faci asta”, ar fi spus ea în înregistrarea publicată, referindu-se la așa-numita politică de toleranță zero a administrației Trump la granița dintre SUA și Mexic, care a dus la separarea copiilor de părinții lor în mijlocul audierilor la instanțele de imigrare. Politica a fost ulterior anulată.

Înregistrările lui Barry au fost făcute de nepoata lui Trump, Mary Trump, care a publicat o carte plină cu dezvăluiri dureroase despre președinte și familia lor.

Și-a mai îngropat un frate

„În fiecare zi apare altceva, cui îi pasă?”, a comentat Trump, la acea vreme, potrivit Washington Post. Cu siguranță situația l-a afectat la nivel emoțional pe fostul președinte al SUA.

Donald Trump și Maryanne Trump Barry păreau să aibă o relație bună, în ciuda înregistrărilor apărute în spațiul public, în care aceasta îl critica dur.

Cu atât mai mult cu cât înregistrarea a apărut la o zi după ce Casa Albă a găzduit un serviciu memorial privat pentru Robert Trump, fratele mai mic al președintelui, care a murit pe 15 august 2020, la vârsta de 71 de ani.

Sora lui Trump, apreciată de Ronald Reagan și de Bill Clinton

În timpul carierei sale juridice, Barry a lucrat ca procuror federal înainte de a fi nominalizată de președintele de atunci, Ronald Reagan, la Curtea Federală Districtuală din New Jersey în 1983, relatează New York Times.

În 1999, președintele în funcție Bill Clinton, a numit-o la Curtea de Apel a Statelor Unite pentru al treilea mandat.

La scurt timp după ce Trump a fost învestit în funcția de președinte, în 2017, Maryanne Trump Barry a anunțat că va înceta să mai audieze cazuri la această instanță, potrivit New York Times.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre