Simona Ionescu / Redactor Șef

A murit primul DJ profesionist din România. Cum a fost găsit

A murit primul DJ profesionist din România. Cum a fost găsit
Șoc în lumea muzicală. Primul DJ profesionist din România, care a făcut istorie după Revoluție, a fost găsit mort. S-a întâmplat noaptea trecută.

Dj Pascal, celebrul francez stabilit la Pitești și supranumit „legenda cluburilor românești” a fost găsit mort într-o cameră de hotel. El a fost primul DJ profesionist din România și a avut zeci de discipoli. În ultima perioadă activa la Nuba.

Pascal di Fazio, 62 de ani, a fost primul artist occidental care, după ’89 a animat petrecerile românilor.  Francez la origine, originar din celebra stațiune Saint-Tropez, Pascal ales să se stabilească în țara noastră în anii ’90. A devenit rapid unul dintre cei mai influenți deejay din România, care a „școlit” zeci de vedete actuale  de pe scena muzicii electronice autohtone.

În 1997, când a venit prima dată în România, invitat cu prilejul inaugurării unui popular club din București, a decis să rămână ”Mi-a plăcut ţara, mi-a plăcut viaţa de aici, oamenii și așa m-am trezit și român”, declara artistul, pionier al meseriei de dj profesionist în țara noastră.

În ultimii ani, Dj Pascal a fost gaza petrecerilor celui mai în vogă club din București. „Drum bun prieten drag, suflet minunat! RIP DJ PASCAL ! Mereu in inima noastră! Îți mulțumim cu gratitudine pentru tot!”, au scris cei de la Nuba pe rețelele sociale.

Cum a fost găsit DJ Pascal. Variantele poliției

A murit primul DJ profesionist din România. Trupul neînsuflețit al DJ-ului a fost găsit noaptea trecută într-o cameră de hotel din Trivale, Pitești. Polițiștii au deschis o anchetă. Pentru că bărbatul nu a mai răspuns la telefon, un angajat al hotelului a decis sa să verifice dacă totul era în regulă. Așa a descoperit trupul artistului, fără viață, pe podeaua camerei. Pascal intrase și a închis ușa. Banii au fost găsiți neatinși, astfel că se exclude varianta unui jaf.

Trupul cântărețului nu prezenta urme de violențe, au mai transmis surse apropiate anchetei. Angajații hotelului au chemat imediat poliția. În funcție de rezultatul necropsiei se va stabili cauza exactă a decesului.

Unul dintre cei care au făcut publică moartea artistului a fost omul de afaceri din Constanța, Levent Beghim, bun prieten cu DJ Pascal. „Dumnezeu să-l ierte! Adio, prieten drag Pascal”, a scris afaceristul duminică seara.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Delia și Loredana Groza dansează pe mese în Mexic

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre