Simona Ionescu / Redactor Șef

A primit un inel de logodnă cu diamante. Alina Vidican, schimbare radicală în viața ei

A primit un inel de logodnă cu diamante. Alina Vidican, schimbare radicală în viața ei
De când s-a logodit e cea mai fericită femeie și a luat, în sfârșit, cea mai importată hotărâre. Ce a făcut Alina Vidican.

Miami e un adevărat Paradis pentru Alina Vidican. Fosta soție a lui Cristi Borcea a făcut ce-și dorea de multă vreme.

A primit un inel de logodnă cu diamante. Schimbare radicală în viața blondei. Ce a făcut Alina Vidican

Fosta soție a lui Cristi Borcea trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. De când s-a logodit pare că trăiește un vis și speră să nu se mai termine niciodată. Alina Vidican alături de noul său logodnic au luat hotărârea decisivă și s-au mutat, în sfârșit, împreună. Sursele spun că gestul său i-a lăsat pe cunoscuți fără replică.

Vor cumpăra o locuință mai mare când se vor căsători

Claude s-a mutat în apartamentul imens în care locuiește Alina Vidican alături de copii și mama sa, Mariana, au declarat sursele pentru fanatik.ro. Pentru a le arăta tuturor ce înseamnă viața de familie, copiii, Alina și Claude au făcut prima fotografie oficială împreună, purtând pijamale la fel.

Se aude prin târg că la această decizie ar fi contribuit dorința copiilor de a rămâne în acel loc, pentru că sunt aproape de școlile în care studiază. Pe de altă parte, sursele spun că după ce se vor căsători, se vor muta toți într-o casă mult mai mare.

Claude a numit-o pe Alina „prințesă”

Alina și milionarul sunt împreună de doi ani, dar fosta soție a lui Cristi Borcea și-a asumat relația doar când a fost sigură că bărbatul are gânduri serioase. Sursele fanatik.ro spun că aceasta ar fi primit un superb inel cu diamante, dovadă că logodnicul nu se uită la bani când la mijloc e fericirea iubitei sale.

Mai mult, milionarul a numit-o într-o postare ”prințesă”. Cei doi au început o frumoasă poveste de dragoste după ce au descoperit că au pasiuni comune, respectiv mașinile scumpe. De altfel, Claude e fost pilot de curse dar și proprietarul unui salon de mașini.

Sursă foto: fanatik.ro, prosport.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre