Simona Ionescu / Redactor Șef

A trecut printr-o dramă. Ce s-a ales din Carmen Pleșea, îmblânzitoarea de șerpi

A trecut printr-o dramă. Ce s-a ales din Carmen Pleșea, îmblânzitoarea de șerpi
Cu zece ani în urmă, lumea mondenă nu exista fără Carmen Pleșea. Acum, nu o mai recunoaște nimeni. Ce s-a întâmplat cu vedeta.

Fosta parteneră de afaceri a regretatului Costin Mărculescu a suferit o schimbare radicală. Pe Carmen Pleșea nu o mai recunoaște nimeni.

A trecut printr-o dramă. Ce s-a ales din Carmen Pleșea, îmblânzitoarea de șerpi

A suferit schimbări radicale, iar cine o vede în București, nu va ști că a fost odată una dintre marile vedete ale României. Ce s-a întâmplat cu fosta parteneră de afaceri a talentatului Costin Mărculescu? Femeia care s-a făcut remarcată ca manechin, s-a retras definitiv din lumina reflectoarelor, după ce șarpele său, Kaa, s-a dus la cele veșnice.

A pierdut lupta cu kilogramele

În acest moment, Carmen Pleșea a ajuns la vârsta de 55 ani și a pierdut frumusețea de odinioară, dar și lupta cu kilogramele. Aceasta s-a schimbat radical după ce în 2019 mama sa, pe care a iubit-o enorm, și-a dat ultima suflare chiar în brațele blondei. O altă nenorocire s-a produs câțiva ani în urmă, după ce și-a pierdut tatăl.

Din postările pe care Carmen le-a făcut pe rețelele de socializare, toată lumea a dedus că aceasta a luat calea bisericii, ca să uite de necazuri. Transformarea acesteia este șocantă de-a dreptul, a îmbătrânit foarte mult și a renunțat chiar și la a-și vopsi părul.

Ce mesaj înduioșător a dat după trecerea în neființă a Corneliei Catanga

La scurt timp după ce s-a aflat că marea cântăreață de muzică lăutărească Cornelia Catanga a plecat la Ceruri, Pleșea a dat un mesaj emoționant. „Drum lin printre stele, Cornelia! De-acum înainte, de vocea ta superbă se vor bucura Dumnezeu, mămica mea și îngerii care vor veghea asupra lui Alex…

Mulțumesc pentru prietenia ta și clipele petrecute împreună. Din păcate, în spitale se comit crimele perfecte în ultimii ani… Roagă-l pe Dumnezeu sa ne scape de sataniștii care au distrus lumea. Ne-au îngrădit toate libertățile și ne omoară cu… masca pe figura…”, a scris Carmen.

Sursele spun că toată această depresie a lui Carmen s-ar datora faptului că și-a pierdut și iubitul. Este vorba de un italian care, asemenea mamei, a plecat la dreapta Domnului tot în brațele vedetei.

Bill Gates divorțează! Vestea a fost dată chiar de către Melinda Gates

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre