Simona Ionescu / Redactor Șef

A vrut să fie „șic” și s-a dus în Piața Roșie cu o găleată plină cu caviar roșu. Ce s-a întâmplat cu rusoaica

A vrut să fie „șic” și s-a dus în Piața Roșie cu o găleată plină cu caviar roșu. Ce s-a întâmplat cu rusoaica
Gulina Naumann, o rusoaică în vârstă de 41 de ani a vrut să demonstreze tuturor ce înseamnă să fii șic. Și-a luat o găleată plină cu 14 kg de caviar roșu și s-a dus în Piața Roșie să se filmeze.

În mijlocul Pieții Roșie, rusoaica s-a așezat pe căruciorul unde se afla găleata cu caviar roșu, a scos o felie mare de pâine, apoi a uns-o cu celebrele icre, apoi a mușcat cu poftă.

Alături de rusoaică se afla și o prietenă, care a înregistrat momentul, a relatat presa locală. Din păcate pentru cele două femei, ofițerii de poliție au considerat că cele două nu au un comportament demn, așa că le-au reținut. Femeile au fost duse la poliție și interogate nu mai puțin de trei ore, apoi eliberate fără nici o acuzație.

Gulina a vrut să filmeze un videoclip în „stil retro”

Gulina Naumann a mărturisit pentru postul de știri MSK1.RU că nu vrut să facă nimic ieșit din comun, ci doar să filmeze un videoclip în „stil retro” la un restaurant din Moscova.

A avut ghinionul ca restaurantul să fie închis, așa că a decis să filmeze totul în Piața Roșie. „Se pare că nu ai voie să filmezi atât de mult caviar lângă Kremlin. Situația din țara noastră interzice să fii șic”, a scris rusoaica pe aplicația de mesagerie Telegram.

Beneficiile incredibile ale caviarului roșu

Preferatul rușilor și nu numai, caviarul roșu joacă un rol important în procesele metabolice ale organismului uman. Acest produs este recomandat persoanelor care au nevoie de surse naturale de aminoacizi sau proteine pentru a-și forma masa musculară.

Potrivit oamenilor de știință, lizina este cel mai important aminoacid din caviarul roșu, iar studiile au arătat că există beneficii majore în orice terapie de recuperare a organismului după boli lungi. Caviarul roșu este o bogăție de calciu, fier, seleniu, magneziu, sodiu, vitaminele A, C, D, E și acid folic. De asemenea, caviarul roșu conține Omega 3 și Omega 6, absolut esențiale pentru procesele metabolice.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre