Simona Ionescu / Redactor Șef

Declarația lui CRBL, după accidentul grav de la Hațeg. Descoperirea polițiștilor e tulburătoare

Declarația lui CRBL, după accidentul grav de la Hațeg. Descoperirea polițiștilor e tulburătoare
E a doua oară când trece prin așa ceva, prima dată trecând printr-un șoc în 2013. A fost rănit și a ajuns la spital.

CRBL trece prin momente grele, după ce duminică, a fost implicat într-un accident rutier la Hațeg, județul Hunedoara.

UP Date: Declarația lui CRBL, după accidentul grav de la Hațeg

CRBL a fost transferat, in urmă cu 15 minute, la un spital din București. Reporterul de la Deva al postului Antena 3 a surprins imagini cu artistul aflat pe o targă în momentul în care era urcat în Salvare. „Sunt bine și în câteva zile voi fi și mai bine”, a spus CRBL. A promis că, tot după câteva zile, va povesti fanilor ce s-a întâmplat.

Știrea inițială: Celebrul artist a fost dus de urgență la spital

Potrivit informațiilor oferite de News.ro, artistul, care conducea motocicleta, ar fi depășit neregulamentar o coloană de mașini care era în așteptare și a încălcat marcajul longitudinal continuu, lovindu-se de o autoutilitară. Din nefericire, CRBL a fost rănit și a fost nevoie să fie preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Medicii sosiți la fața locului i-au testat pe ambii șoferi cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a fost negativ.

A încălcat marcajul longitudinal continuu, intrând în coliziune cu o autoutilitară

„La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov (n. CRBL), în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din oraşul Haţeg, având direcţia de mers Caransebeş spre Haţeg, la intersecţia cu strada Dr. Victor Babeş, s-ar fi angajat în depăşirea neregulamentară a unei coloane de maşini aflate în aşteptare.

CRBL a avut accident, a ajuns la spital

Încălcând marcajul longitudinal continuu intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, care se deplasa în faţa sa şi care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeş”, se arată în comunicatul transmis IPJ Hunedoara.

Polițiștii au descoperit, uitându-se în istoricul artistului, că acesta a mai avut accidente de acest fel.

CRBL a mai avut un accident în 2013, când i s-a făcut dosar penal

În 2013, CRBL a mai trecut printr-un accident pe Centura Capitalei, când CRBL, pentru că nu a păstrat distanța corespunzătoare dintre mașini, a lovit un automobil care era în fața lui și frânase brusc pentru a evita un alt impact. În mașina lovită de artist se afla o fetiță și părinții săi, micuța având nevoie de îngrijiri medicale.

Copila nu a avut probleme grave, dar CRBL a fost nevoit să suporte rigorile legii, după ce părinții au depus o plângere la poliție. Atunci, artistului i s-a făcut dosar penal pentru vătămare din culpă.

CRBL e urmărit de ghinion din câte se vede, pentru că în 2008 în Buzău, mașina lui a fost lovită din spate de un microbuz de marfă. Iar în 2006, i s-a luat permisul tot în urma unui accident care a avut loc în București.

În 2022 a înființat clubul de motocicliști „Red Scars”

La început anului, CRBL mărturisea că a înființat un club de motocicliști, denumit „Red Scars” și spera să adune cât mai mulți membri. Atunci a mărturisit și care e marea lui dorință: să-și cumpere un Harley Davidson. „Aștept de ceva timp să fac pasul acesta. Adică să înființez un club de motocicliști.

Bine, mai corect ar fi să spun că e un rider-club! Avem doar cinci membri, numărul limită necesar pentru înscrierea acestui club. Vreau să le arăt oamenilor că motocicliștii nu sunt acel gen de oameni pe care și-i închipuie unul sau altul. Dimpotrivă!

CRBL, cu puțin timp înainte de accident

„În Spania mi-am făcut ucenicia pe motocicletă”

Puțini știu că mi-am luat carnetul de motociclist cu trei ani în urmă. Exact înainte să plec în Spania. Aș putea spune că acolo, în Spania, mi-am făcut ucenicia pe motocicletă. Dar atracția mi-a venit aici, în România. Sunt deja posesorul unui exemplar superb de Indian Scoutt Bobber.

Apoi, mai îmi doresc desigur un Harley-Davidson! Cine știe, poate Moș Crăciun va fi pe fază în acest an. Și, de ce nu, un Royal Himalayan!”, au fost cuvintele artistului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre