Simona Ionescu / Redactor Șef

Accident șocant pe o stradă din centrul Romei. Cum a căzut de la etaj un câine de luptă peste o femeie

Accident șocant pe o stradă din centrul Romei. Cum a căzut de la etaj un câine de luptă peste o femeie
O femeie însărcinată a fost grav rănită după ce a fost lovită de un câine rottweiller care a plonjat de la etajul trei și a aterizat direct pe ea. Accidentul a avut loc vineri, pe Via Frattina, una dintre cele mai șic străzi din centrul Romei.

O femeie însărcinată a ajuns în stare gravă după ce a fost lovită de un câine de luptă rottweiler care a căzut peste ea de la 10 metri înălțime. Accidentul a avut loc pe  o stradă în centrul Romei.

Femeia, în vârstă de 28 de ani, al cărei nume nu a fost dat încă publicității, a fost transportată de urgență la spital după accidentul petrecut vineri pe Via Frattina. Rapoartele locale afirmă azi că viața ei nu este în pericol.

Accident stupid la Roma. Sursă foto: La Repubblica

Se pare că animalul ar fi urmărit o pisică

În urma căderii de la etajul trei, animalul a murit în stradă „după mai bine de o oră de agonie”, potrivit ziarului Il Messaggero din Roma. Potrivit martorilor, când rottweillerul a căzut la pământ, ar fi scos un sunet asemănător unui foc de armă. Agenția italiană de știri Ansa relatează, de asemenea, că stăpâna câinelui, care a rămas înmărmurită, a declarat că nu a observat nimic și nu știe cum de a aterizat câinele în stradă.

Condițiile în care s-a produs căderea câinelui nu au fost încă stabilite și date publicității, dar poliția lucrează pentru a reconstitui dinamica exactă a accidentului. Potrivit specialiștilor, o femelă rottweiler cântărește între 35 kg-48 kg, în timp ce un mascul poate ajunge la 50 kg-60 kg.

Incident asemănător în București

O contabilă s-a aruncat de la etaj și a căzut peste o altă femeie. Sursă foto: antena 3

Un accident asemănător a avut loc cu câteva zile în urmă la București, când o femeie a căzut peste o altă femeie de la etajul cinci al unui bloc. Din fericire, femeia care a căzut de la etaj nu a avut mari probleme, însă cea de pe trotuar a murit. Avea 60 de ani. Aceasta locuia în blocul de unde s-a aruncat contabila și a suferit fractură deschisă la picior, organe rupte și suspiciune de fractură la coloană.

Medicii au făcut tot ce au putut să o salveze, dar din păcate eforturile au fost în zadar. Pe de altă parte, contabila care a vrut să se omoare, a scăpat doar cu o fractură la mână. Va fi anchetată însă pentru ucidere din culpă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre