Simona Ionescu / Redactor Șef

Accidentul stupid care l-a trimis pe Mario Mutu la spital. După ce a făcut scandal a fost nevoit să explice

Accidentul stupid care l-a trimis pe Mario Mutu la spital. După ce a făcut scandal a fost nevoit să explice
Fiul lui Adrian Mutu a fost zilele trecute pe prima pagină a tuturor ziarelor din România. Comportamentul tânărului lasă de dorit.

După ce a făcut circ la spital, Mario Mutu a dat primele declarații ca să lămurească problema: și-a dat cu uşa de la mașină în gură.

Mario Mutu își pune cenușă în cap după scandalul în care a fost implicat. „S-a făcut o adevărată furtună într-un pahar cu apă…”

Cu câteva zile în urmă, Mario Mutu a făcut circ la un spital din București. El a ajuns la instituția spitalicească alături de iubita sa și acuza o durere cruntă la un dinte. Din păcate, la stomatologie era extrem de aglomerat, iar Mario s-a enervat îngrozitor a răbufnit. ”Stau la coadă cu toți proștii?”, a fost replica tânărului. Pentru că scandalul a căpătat amploare, a fost nevoie de intervenția poliției.

Toți pacienții erau ignorați de personalul medical

Acum, Mario spune că s-a lovit la dinte în timp ce participa la filmarea unui videoclip pentru o melodie a iubitei sale.

 

El susține că atunci când a fost la spital a constatat că nu doar el, ci și toți pacienții erau tratați așa cum nu merită de personalul medical. În plus, fiul lui Mutu spune că până și polițiștii i-au dat dreptate.

„Dar vezi, lucrurile astea nu se spun, se spun doar prostiile. Polițiștii mi-au dat dreptate”

”Când am coborât din mașină, m-am lovit de portieră, căci i se deschideau ușile în sus. N-am știut, n-am fost atent și m-am lovit la un dinte. Așa am ajuns la spital, unde a fost o nebunie. Mă durea dintele și s-a făcut o adevărată furtună într-un pahar cu apă. Erau mulți pacienți care așteptau și care, poate, aveau probleme mai mari decât mine.

Eu aveam un dinte, poate unii aveau lucruri mai grave. Toți pacienții erau ignorați și m-au băgat mai greu în seamă. Dar vezi, lucrurile astea nu se spun, se spun doar prostiile. Polițiștii mi-au dat dreptate”, a spus Mario Mutu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre