Simona Ionescu / Redactor Șef

Această femeie a împlinit 112 de ani! Secretul longevității lui Louise Jean Signore e unul simplu

Această femeie a împlinit 112 de ani! Secretul longevității lui Louise Jean Signore e unul simplu
Louise Jean Signore din New York a împlinit recent 112 ani. Bunicuța simpatică a împărtășit câteva dintre secretele longevității sale.

Are 112 ani și iubește la nebunie viața. Louise Jean Signore spune că printre secretele longevității sale se numără faptul că nu a vrut să se căsătorească, îi place mâncarea italiană și a fost mereu o persoană activă.

Secretul bunicuței: nu a fost căsătorită

Louise Jean Signore a văzut lumina zilei pe 31 iulie 1912, în Harlem. Într-un interviu pentru New York Post de acum câțiva ani, a mărturisit că a admirat întotdeauna persoanele trecute de 100 de ani. Și Dumnezeu i-a dăruit ani mulți… Ce a ajutat-o să trăiască 112 ani? Unul dintre secrete este faptul că nu s-a căsătorit.

„Acesta este motivul pentru care trăiesc. De aceea sunt bine, pentru că nu m-am căsătorit… fără căsătorie, fără copii. Prefer să fiu singură. Când ești căsătorit, ai o mulțime de probleme”, a declarat ea săptămâna trecută pentru New York Post. Și la fel ca ea a gândit o altă centenară din Marea Britanie, Joyce Preston.

Rutina zilnică a bunicuței de 112 ani

Secretul longevității bunicuței de 112 ani din America: nu s-a căsătorit niciodată. Sursă foto: www.businessinsider.com

Pe de altă parte, Signore nu se abate niciodată de la rutina zilnică, nu bea și nu fumează. Bunicuța a mărturisit că a înotat foarte mult și a călătorit în lume, iar după ce s-a pensionat, a început să joace un joc italian asemănător cu popicele: bocce.

Obișnuia să joace dimineață de dimineață, după amiază mergea cu bicicleta, iar seara dansa. Din păcate, odată cu vârsta s-a deteriorat starea de sănătate, n-a mai putut să facă sport, dar merge pe holul căminului unde trăiește, atunci când vremea este urâtă și nu poate merge afară.

A optat pentru dieta mediteraneană

Signore crede, de asemenea, că dieta ei a ajutat-o să ajungă la 112. „Am fost crescută cu mâncare foarte bună, mâncarea italiană este extraordinară. Am avut salată, fructe și legume în fiecare seară și aveam mereu vin pe masa. Iar duminica prăjituri și sucuri”, a mai spus bunicuța. Și încă adaugă sos de roșii, usturoi sau ulei de măsline la mesele sale.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre