Simona Ionescu / Redactor Șef

Acestea sunt produsele de make-up pe care le folosea Regina Elisabeta. Fondul de ten costa în jur de 200 de lei

Acestea sunt produsele de make-up pe care le folosea Regina Elisabeta. Fondul de ten costa în jur de 200 de lei
Membrii familiei regale sunt renumiți pentru înfățișarea lor impecabilă, dar metodele pe care le folosesc pentru a o menține sunt adesea ținute confidențiale. Cu toate acestea, câteva secrete au fost dezvăluite.

Membrii familiei regale preferă, de obicei, o abordare minimalistă a machiajului, bazându-se pe produse testate și în care au încredere. Iată câteva dintre secretele celor mai distinse doamne.

Meghan și „fața de cinci minute”

Acesta este motivul pentru care Regina Elisabeta a preferat fondul de ten Clarins Everlasting Compact Foundation – a cărui preț se învârte în jurul sumei de 200 de lei, asociindu-l cu un fard de obraz subtil și un ruj nu foarte puternic pentru îndatoririle și angajamentele oficiale.

Un alt preferat al majestății sale era Corectorul Touche Éclat de Yves Saint Laurent (n. 150 lei), un produs iconic de frumusețe care a fost aclamat pe scară largă, inclusiv în rândul membrilor cercurilor regale.

Acest produs este utilizat și de Meghan Markle pentru „rutina mea foarte simplă. O numesc fața de cinci minute”. Pentru „genul meu de look”, soția prințului Harry mai utilizează un rimel pentru „gene curbate” și puțin fard de obraz.

Ce parfum a folosit prințesa Diana la nuntă

Introdus în 1912, Quelques Fleurs L’Original este un parfum de lux, care prezintă o combinație rafinată de flori luxuriante pe o bază sofisticată de lemn de santal și mosc.

Prințesa Diana a ales acest parfum pentru ziua memorabilă a nunții sale la Catedrala St. Paul din 1981. Regina Elisabeta avea și o pudră bronzantă „catifelată” de la Bobbi Brown cu ulei de nucă de cocos care pătrunde perfect în piele. Aceasta este folosită și de prințesa Eugenie pentru un ten perfect.

Pudră bronzantă pentru regina Elisabeta

Produsele folosite de familia regală britanică

Pudra bronzantă catifelată de la Bobbi Brown încorporează ulei de nucă de cocos pentru a se asigura că se estompează perfect în piele. În 2016, regina a declarat pentru Harper’s Bazaar că această pudră a jucat un rol cheie în viața ei. „Îmi fac machiajul în mașină. Mă pricep foarte bine să mă machiez în mișcare”, a spus Suverana.

Cremă cu venin de albine pentru un ten tânăr

Veninul de albine, vitamina C, placentă și aur de 24 de carate se regăsesc în crema preferată de Kate Middleton. Clienții potențiali vor fi încântați să afle că această cremă este în prezent redusă de la 750 de lire sterline la 95 de lire sterline. Potrivit site-ului Clarins, balsamul de buze cu parfum de vanilie umple și hidratează cu „textura de cremă fondantă”, oferind în același timp o nuanță strălucitoare.

„Trebuie să fi fost un câine de vânătoare într-o altă viață”

„Mereu adulmeca lucruri. Mâncarea, trandafirii, părul nostru. Trebuie să fi fost un câine de vânătoare într-o altă viață. Poate că lua toate acele adulmecări lungi pentru că era greu să miroasă ceva peste mirosul său personal. Eau Sauvage”, a scris Prințul Harry despre tatăl său, Regele Charles, în cartea sa de memorii, Spare.

Lacul de unghii al reginei Elisabeta

În 1989, coafeza reginei Elisabeta a scris brandului de îngrijire a unghiilor Essie pentru a solicita o sticlă cu nuanța Ballet Slippers (un roz pal) descriind-o ca fiind „singura culoare pe care Majestatea Sa ar purta-o”.

În curând a devenit un must-have pentru regină și, în ultimii ani, atât Kate Middleton, cât și Meghan Markle sunt cunoscute pentru că folosesc lacurile de unghii ale brandului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre