Simona Ionescu / Redactor Șef

Secretele de frumusețe ale lui Demi Moore, de care nu a știut nimeni. Povestea prosopului special

Secretele de frumusețe ale lui Demi Moore, de care nu a știut nimeni. Povestea prosopului special
Demi Moore pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Arată impecabil, deși e trecută de 60 de ani și oricând poate rivaliza cu o adolescentă. Vedeta a vorbit despre câteva dintre secretele ei de frumusețe.

Nimeni nu o va uita vreodată pe Demi Moore în rolurile sale epice din Ghost și G.I. Jane, dar oare cum reușește actrița să nu îmbătrânească niciodată? Printre secretele ei de frumusețe s-au numit lipitorile.

„Mama mea mi-a băgat mereu în cap”

Aceste micuțe vietăți, lipitorile, vechi de mii de ani au reușit să-i detoxifice pielea, a spus artista cu ceva timp în urmă, iar acest lucru s-a văzut pe fața ei. De asemenea, Moore spune că a luat notițe de la mama sa când vine vorba de a-și menține pielea super hidratată.

Într-un videoclip pentru Harper’s Bazaar, ea a declarat: „Mama mea mi-a băgat mereu în cap, indiferent de situație, că trebuie să te speli, să te cureți și să îți hidratezi pielea”. De asemenea, ea a adăugat că nu își spală doar fața cu loțiune, ci se asigură și că își acoperă gâtul pieptul și, da, sânii, astfel încât și aceștia să fie super hidratați. 

Prosopul special pentru demachiere

Demi Moore nu îmbătrânește. Care să fie secretul?

Moore are o piele foarte sensibilă sensibilă, ceea ce înseamnă că îi place să folosească pe față cât mai puține parfumuri și ingrediente care îi blochează porii. Când vine vorba de a se demachia, ea a declarat pentru Harper’s Bazaar că îi place să folosească o „cârpă” delicată de demachiere numită Makeup Eraser.

„Această chestie îndepărtează literalmente totul. Este magic. Pentru a o folosi, tot ce trebuie să faci este să umezești cârpa cu apă și să începi să îți ștergi ușor ochii, obrajii, sprâncenele sau oriunde altundeva ți-ai pus machiajul și voila!”, spune artista.

Frumusețea începe din interior

Când a vorbit cu celebra sa colegă Gwyneth Paltrow, Moore a spus că cel mai mare sfat al ei pentru îngrijirea pielii este să aibă grijă de interior. „Uite, nu am niciun secret super mare. Dar cred cu siguranță că frumusețea începe din interior. Poți să faci orice vrei la exterior, dar dacă interiorul nu arată sau nu se simte bine, atunci nu știu dacă orice faci la exterior va fi suficient de bun.”, este sfatul actriței.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre