Simona Ionescu / Redactor Șef

Actor celebru pus la zid de colegele de la Hollywood: ”E gras, nu știe să se lupte, se poartă foarte urât”

Actor celebru pus la zid de colegele de la Hollywood: ”E gras, nu știe să se lupte, se poartă foarte urât”
Actrițe celebre de la Hollywood sar la gâtul unui mare actor. ”E gras, nu știe să se lupte și se poartă foarte urât cu femeile!” – au reclamat actrițele. Ultima care îl face praf, punctual, e Charlize Theron. 

Charlize Theron distruge din temelii ”mitul” Steven Segal. L-a numit pe faimosul actor care apare în filme cu scene de luptă ”gras” și a mai spus și că nu se pricepe mai deloc la arte marțiale. Asta deși rolurile care l-au consacrat implică scene lungi de astfel de lupte. Iar Theron știe ce vorbește. Ea însăși a apărut în filme de acțiune în care lovește perfect cu picioarele și pumnii.

Actrița, care a jucat în mai multe filme de acțiune, cum ar fi ”Atomic Blonde”, ”The Fate of the Furious”, ”Mad Max: Fury Road” și ”The Old Guard” ce va fi lansat pe 10 iulie, a dat un interviu la ”Howard Stern Show ”, unde a vorbit despre cum s-a pregătit pentru rolurile de acțiune pe care le are.

”Noaptea intram pe internet pentru a urmări luptători sau pentru a urmări oameni luptând și întotdeauna apărea acel ciudat videoclip al lui Seagal cu el ”luptând„ în Japonia, dar nu este el”, a explicat actrița. Apoi i-a dat lovitura de grație actorului: ”El (nr. Steven Segal) este doar extrem de supraponderal și împinge oamenii. El este supraponderal și abia poate lupta, este ridicol. Îi îndepărtează pe oameni. Este o configurație întreagă”.


Maria Macsim revine la viață? Soprana de la Iași a ieşit din comă

Rețeta acestui tort a fost secretă zeci de ani. Cum se prepară Doboș


Actrița și-a justificat comentariile acide având în vedere ceea ce se  vorbește de ani buni în Hollywood, că actorul e un personaj dificil, și e cu atât mai dificil când interacționează cu femeile. ”Nu am nicio problemă să vorbesc despre el, pentru că nu este foarte drăguț cu femeile, deci f… you!”, a mai spus Theron gazdei emisiunii. Contactați de Fox News pentru a comenta acuzele, reprezentanții lui Steven Segal nu au răspuns.

Acuzat de viol și hărțuire sexuală

Seagal a fost acuzat de conduită sexuală nepotrivită și de agresiune de mai multe femei din lumea filmului. În 2018 a devenit public faptul că actrița Regina Simons ar fi fost violată de actor, în reședința sa, în timpul unei petreceri care avut loc în 1994. Actrița avea atunci 18 ani și făcea figurație în filmul ”On Deadly Ground”. Faviola Dadis a declarat că a depus plângere împotriva actorului la Departamentul de Poliție din Los Angeles, susținând că acesta a agresat-o în timpul unei audiții din 2002.

Și celebra actriță Portia de Rossi, care a jucat împreună cu Theron în ”Arrested Developement”, a relatat despre experiența neplăcută pe care a avut-o cu Steven Segal în 20017. ”Prima mea audiție pentru un film cu Steven Segal a avut loc în biroul său. Mi-a spus cât de important este să ai chimia în afara ecranului în timp m-a așezat și a început să-și desfacă pantalonii de piele”, a scris actrița pe Twitter.

Sursa foto: Instagram / Charlize Theron și Facebook / Steven segal

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre