Simona Ionescu / Redactor Șef

Actor din celebrul serial Yellowstone, căutat de poliție! A bătut o femeie în plină stradă

Actor din celebrul serial Yellowstone, căutat de poliție! A bătut o femeie în plină stradă
Dramă în distribuția serialului „Yellowstone”, printre colegii lui Kevin Costner. Un actor, coleg de platou cu Costner, este căutat de poliție, după ce a devenit suspect într-un caz de violență domestică.

Serialul „Yellowstone”, în care Kevin Costner are rolul principal, a ajuns în atenția publicului, după ce unul dintre actorii care joacă alături de Costner a ajuns să fie căutat de poliție. Serialul spune povestea familiei Dutton, condusă de John Dutton, care controlează cea mai mare fermă din Statele Unite, sub atacul constant al celor cu care se învecinează: dezvoltatori de terenuri, o rezervație indiană și primul parc național al Americii.

Kevin Costner joacă rolul lui John Dutton, patriarhul familiei

Kevin Costner joacă rolul lui John Dutton, de altfel fiind și premiat cu un Glob de Aur pentru ”cel mai bun actor într-un rol de televiziune. Alături de celebrul actor mai interpretează diverse roluri și actorul Mo Brings Plenty, un amerindian născut în rezervația Pine Ridge din Dakota de Sud. În serial a jucat și nepotul lui Mo Brings Plenty, numit Cole Brings Plenty. 

Cole Brings Plenty, suspect într-un caz de violență domestică 

Cole Brings Plenty este dat dispărut din data de 31 martie, conform familie. Acesta a fost văzut ultima oară părăsind zona Lawrence, Kansas, conducând un Ford Explorer alb, conform unui afiș postat pe pagina de Instagram a lui Mo Brings Plenty marți.

Mo Brings Plenty (stânga) își caută nepotul, pe Cole (dreapta) / Sursa foto: Facebook

Departamentul de Poliție din Lawrence, Kansas, a scris într-o declarație marți că actorul în vârstă de 27 de ani a fost identificat ca „suspect” într-o dispută domestică și că poliția are „motiv serios” pentru arestarea lui. 

Tânărul ar fi fugit de poliție 

„Ofițerii au răspuns la raportări despre o femeie care striga după ajutor, dar suspectul a fugit înainte ca ofițerii să ajungă”, se arată în declarația de la poliție. A fost văzut ultima dată pe camerele de trafic „părăsind orașul imediat după incident” duminică, scrie CNN.

Tânărul este căutat și de familie
Sursa foto: TMZ

„Acest incident implică acuzații de violență domestică, ceea ce limitează cantitatea de informații pe care o putem împărtăși pentru a proteja victima”, au mai transmis oficialii. 

Cole Brings Plenty, dat dispărut de familie 

Poliția a mai notat în raportul privind incidentul că familia lui Cole Brings Plenty l-a raportat ca fiind o persoană dispărută. Atât Mo, cât și restul familiei sale, îl caută acum pe tânăr și fac apeluri la fani pentru a-l găsi.

Poliția îl suspectează pe Cole într-un caz de violență domestică
Sursa foto: TMZ

„Familia lui este foarte îngrijorată pentru el … Nu mi-a trimis mesaje și nu mi-a returnat apelurile, am câțiva dintre membrii familiei și prietenii noștri din zonă care îl caută”, a transmis Joseph, tatăl lui Cole. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre