Simona Ionescu / Redactor Șef

Kevin Costner luptă cu fosta nevastă pe toate planurile. Și-a implicat și fiul în noua ispravă

Kevin Costner luptă cu fosta nevastă pe toate planurile. Și-a implicat și fiul în noua ispravă
Divorțul dintre celebrul actor și partenera sa din ultimii 19 ani, Christine Baumgartner, a răsunat în toată lumea și s-a lăsat cu scandal. Lucrurile sunt departe de se liniști, căci Kevin Costner pare hotărât să lupte cu fosta nevastă pe toate planurile posibile. Implicat de această dată este și fiul său.

În mijlocului unui adevărat război în ceea ce privește divorțul dintre Kevin Costner și Christine Baumgartner, celebrul actor face o nouă mutare. Nu este un secret că star-ul a ajuns în instanță cu fosta soție în ceea ce privește pensia alimentară a acesteia. Din mariajul de 19 ani dintre cei doi au reieșit și trei copii, Cayden, Hayes și Grace, în vârstă acum de 17, 15, respectiv 14 ani. 

Cei trei copii au rămas să locuiască alături de mama lor, astfel că aceasta a cerut o pensie alimentară cât mai mare de la actor. Un judecător însă a considerat altceva, spre șocul și nemulțumirea lui Baumgartner. Astfel, în timpul ultimei audieri de divorț, judecătorul a înjumătățit pensia alimentară a lui Costner către Baumgartner, de la 129.000 de dolari la 63.000 de dolari. Acest lucru în condițiile în care inițial, Christine își dorea 249.000 de dolari lunar de la actor, pentru a-i putea crește pe cei 3 copii. 

Lupta ajunge și pe marele ecran. Fiul lui Costner, alături de tată 

Kevin Costner și fiul său joacă același personaj în noul film
Foto: Instagram

La două decenii după ultimul său efort de regizor, Costner revine pe marele ecran, având dublu rol, de regizor și actor, în filmul western “Horizon: An American Saga” Alături de el își face debutul și fiul său, Hayes. Costner și Hayes joacă același personaj, la intervale diferite de timp. Costner este personajul adult, Hayes este copilul de 13 ani. 

Un detaliu important și poate deloc întâmplător este personajul interpretat de cei doi, un băiat care face alegerea de a sfida ordinele mamei și a rămâne alături de tată, într-o situație de criză: “E foarte bun. Hayes interpretează versiunea mai tânără a personajului pe care eu îl joc eu în film”, a recunoscut Costner într-un interviu precedent. 

Kevin Costner avea planul pregătit: “Am făcut-o oarecum intenționat”

Celebrul actor a mărturisit că totul este intenționat, dorindu-și ca fiul său să petreacă mai mult timp cu el. Ba chiar a profitat de ocazie și a părut că aruncă 2-3 săgeți subtile către fosta soție cu care este în conflict:  „Am făcut-o intenționat, asta că el să poată petrece timp cu mine,” a spus actorul. „Sunt ca orice alt părinte, încerc să înțeleg ce le place și să spună ‘Asta este foarte interesant’. Ar trebui să vii să fii cu mine”, a mărturisit Costner. 

Nu este clar dacă ceilalți doi copii ai actorului cu Christine Baumgartner vor apărea și ei în filmul acesta, sau poate în viitoarele. Costner a dezvoltat proiectul sub forma a patru capitole lungi care spun o poveste continuă. Primul capitol va fi lansat în cinematografe pe 28 iunie, în timp ce al doilea va fi lansat pe 16 august.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre