Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Marius Elisei vrea să facă bani cu ce a învățat de la Oana Roman. Are de plătit pensie alimentară

Exclusiv. Marius Elisei vrea să facă bani cu ce a învățat de la Oana Roman. Are de plătit pensie alimentară
Marius Elisei s-a despărțit definitiv de Oana Roman, iar de data aceasta trebuie să țină cont și de cele stabilite în momentul divorțului amiabil, în fața notarului de acum exact trei ani. Intrat într-o nouă relație, bărbatul e nevoit să facă ceea ce nu a făcut în anii cât a fost căsătorit sau partener cu fiica fostului premier Petre Roman.

Asumat total și îndrăgostit până peste urechi  în noua sa relație, Marius Elisei vrea să facă bani cu ce a învățat de la Oana Roman, care câștigă bine din promovarea de produse. Pe de o parte, ca bărbat trebuie să își aducă și el aportul în cuplu, pe de altă parte, are de plătit pensie alimentară, iar fosta soție a anunțat că nu mai are clemență în acest sens.

Oana Roman îi reproșează lui Marius Elisei că, după separare, nu a plătit pensie alimentară și că nu o ajută cu activitățile fiicei lor (Sursa foto: Instagram)

Ea chiar s-a exprimat, recent, referitor la faptul că de la despărțirea lor din 2021, Marius Elisei „nu a plătit niciodată pensia alimentară”. Luna trecută, vedeta a postat un link referitor la legea promulgată de președintele Klaus Iohannis, care atrage pedepse de până al trei ani de închisoare părinților care nu plătesc pensia alimentară pentru copiii lor de care s-au separat.

Fostul soț al Onei Roman face Uber

Ca să facă rost de bani, Marius Elisei și-a făcut cont pe Uber și prestează ca șofer. Ziarele au relatat despre cum se prezintă acesta în cursele sale. Este șofer cu nivelul Gold, datorită serviciilor pe care le pune la dispoziția pasagerilor și pentru buna purtare și profesionalismul de care dă dovadă la volan. Conform informațiilor apărute în presă, el ar câștiga aproximativ 1000 de euro lunar.

După despărțirea de Oana, Marius elisei s-a fpcut șofer de Uber (Sursa foto: Instagram)

Pe de altă parte, s-a angajat la o pensie alimentară de numai 500 de lei, pe care nu o plătește, după cum, a dezvăluit Oana Roman. Aceasta mai e nemulțumită și de faptul că fostul ei soț nu o ajută deloc cu Isabela și că e aproape neimplicat în viața fiicei lor.

Marius Elisei vrea să facă bani cu ce a învățat de la Oana Roman

După mai bine de 10 ani alături de Oana Roman, și văzând cum aceasta câștigă bani frumoși din promovarea de produse sau servicii, Marius Elisei încearcă acum să pună în practică ce a învățat de la fosta sa soție. El s-a lansat zilele trecute într-o campanie de promovare a unor colanți modelatori vătuiți de damă. A postat pe Instagram că e „lichidare de stoc” la respectivii colanți, iar prețul lor a la ajuns doar 59 de lei. Nu s-a înțeles exact dacă promova un magazin anume sau vindea el, direct.

Elisei aplică ce a învățat de la Oana. Speră să aibă succes în promovarea produselor (Sursa foto: Instagram)

E lucru știut că a fost implicat în afacerea Oanei, cu magazinul de haine online, Mio Boutique, care, după divorț, a rămas în administrarea ambilor. După despărțirea definitivă de anul trecut nu s-a aflat oficial dacă Marius Elisei a ieșit sau nu din schema afacerii care area cum pagina web în reconstrucție. Cert este că Elisei își dă silința să facă bani pentru a susține noua sa poveste de dragoste.

Din tomana anului trecut, Elisei trăiește o poveste de dragoste cu un cadru medical (Sursa foto: Instagram)

În ideea că anumite companii mari ar putea fi interesate de serviciile lui de influencer, în ultimele luni a promovat de câteva ori produse de la un anume lanț de supermarketuri, dar și localuri din România.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre