Simona Ionescu / Redactor Șef

Marius Elisei o va surprinde din nou pe Oana Roman. A ales un nume de alint pentru iubita lui cu o semnificație aparte

Marius Elisei o va surprinde din nou pe Oana Roman. A ales un nume de alint pentru iubita lui cu o semnificație aparte
Aproape că nu trece zi în care fostul soț al Oanei Roman să nu posteze cel puțin o imagine în care își declară iubirea fără margini pe care i-o poartă noii sale partenere. Marius Elisei pare mai îndrăgostit ca niciodată și prin mesajele lui publice nu o menajează deloc pe Oana Roman, fosta soție și mama fetiței lui.

„Dragostea mea”, „iubirea mea” – sunt doar câteva dintre apelativele uzuale pe care le folosește fostul soț al Oanei Roman când postează despre partenera sa. Mai nou însă, Marius Elisei o alintă pe noua lui iubită cu un nume ce are o semnificație aparte.

Marius Elisei i-a găsit iubitei un nume de alint care spune multe (Sursa foto: instagram)

Cei doi au petrecut sărbătorile de iarnă în Franța, la Bordeaux, și la Constanța. Reveniți în București, au continuat declarațiile de dragoste.

„I love you, Cataleya mea, frumoasa și minunea mea”, i-a scris Marius Elisei, zilele trecute, iubitei sale. El a alăturat și o inimioară roșie pe fotografia distribuită, care a fost surprinsă în timpul vacanței de iarnă din Franța.

Relația cu doctorița avansează pe repede înainte

Marius Elisei a oficializat relația cu noua sa iubită la scurt timp după ce s-a despărțit definitiv de Oana Roman. Gabriela Elena Băcinică este cadru medical, ea lucrând la Institutul Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie din București și fiind implicată în numeroase acțiuni de voluntariat  medical în străinătate. Deja, deși sunt, oficial, împreună abia de la începutul toamnei, cei doi au vorbit deja despre faptul că și-ar dori chiar și un copil.

Marius Elisei o alintă pe iubita lui cu un nume aparte

Așa cum a dezvăluit în ultima sa postare, Marius Elisei i se adresează iubitei cu numele unei flori, dar nu e orice floare. Există o floare numită Cataleya. Aceasta este o orhidee sălbatică, care crește exclusiv în America de Sud. Spre deosebire de rudele ei sensibile, această orhidee este total rezistentă la dezastrele meteorologice. De aici și simbolistica numelui care face relația cu puterea și capacitatea de regenerare a păsării Phoenix. Catalaya e capabilă să renască (din propria cenușă), indiferent de greutățile prin care trece.

Orhideea Cataleya din America de Sud este renumită pentru rezistența ei la dezastre

Potrivit astrologilor, originea numelui Catalaya / Kataleya are ca planeta conducătoare Venus. Această planetă oferă purtătorului numelui o serie de avantaje, printre care fermitate, fertilitate, liniște, regăsirea în forțele naturale ale naturii. Astrologii mai spun și că femeile care poartă acest nume sunt întotdeauna norocoase, chiar dacă vor avea, în jurul lor mulți oameni invidioși pe talentul lor de a fi mereu la locul potrivit în momentul potrivit.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre