Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Marius Elisei străpunge puiul cu sticla, ca să-și cucerească iubita. Să-l vedeți cum o cheamă!

Exclusiv. Marius Elisei străpunge puiul cu sticla, ca să-și cucerească iubita. Să-l vedeți cum o cheamă!
Din această toamnă, Marius Elisei i-a spus definitiv adio fostei sale soții, Oana Roman, alegând să urmeze cărarea vieții în compania unei alte femei.

Fostul soț al Oanei Roman ne dovedește prin postările sale că e un profesionist în a cuceri femeile. S-ar spune, în cazul Gabriela Elena Bacinica, că odată ce a „distins sufletul” acționează. „Distinge sufletul” este numele cu care aceasta apare pe rețelele sociale.

Relația cu Bacinica arată ca o cursă în care se apasă accelerația. Totul se întâmplă pe repede înainte. Deși Marius Elisei susține că relația e nouă, e decis să o ducă rapid în zona de confort, la un nivel care să îi asigure stabilitate. El a prezentat-o pe Gabriela fiicei sale, Isabela, încă de la primele întâlniri. Au urmat și altele. Drăgăstos și atent, Marius Elisei dă mult din casă, și arată bucuria noii sale relații.

Marius Elisei, profesionist în a cuceri femeile

Însă fostul soț al Oanei Roman are o  armă secretă, de profesionist, pentru a o da pe spate pe Gabriela Elena Bacinica. Iubita sa trebuie să fie în al nouălea cer când primește astfel de mesaje, în văzul lumii.

Seara trecută, Elisei a filmat cum străpunge puiul cu sticla ca să-și cucerească iubita. Apoi l-a pus la rotisat, așa înfipt în sticlă. A filmat prin fereastra aragazului și a postat pe Instagram, dându-i tag iubitei („Distinge sufletul”), transmițându-i că mai durează puțin și e așteptată să vină la cină. A pus și o muzică romantică adecvată în fundal, și cartofi curățați pentru garnitură.

Cum s-au cunsocut Marius și Gabriela

Marius Elisei este mai fericit ca niciodată, recunoscând că iubește din nou. Se pare că noua relație a început pe data de 6 septembrie 2023, la 3 zile după ce bărbatul a decis să plece de acasă. De ziua lui de naștere, mai exact pe 24 septembrie 2023, acesta a publicat o fotografie cu mâna Isabelei și a iubitei sale, însă nu i-a dezvăluit identitatea femeii. În zilele ce au urmat, a declarat că „diferența de vârstă între mine și iubita mea este de trei ani”.

Marius Elisei are o viață mondenă foarte activă de când e implicat într-o nouă relație (Sursa foto: Instagram)

Este interesantă întâlnirea dintre ei. Întrebat cum s-au cunoscut, el și noua iubită, Marius Elisei a recunoscut că s-a văzut cu Gabriela la doar o zi după ce a părăsit domiciliul conjugal. Cei doi s-au întâlnit la un eveniment la care au luat parte. Nu era însă pentru prima oară când se vedeau. În anul 2003 tânăra, care acum lucrează în domeniul sanitar, lucra la un magazin deținut de sora lui Marius Elisei.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre