Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui Marius Elisei ignoră avertismentul Oanei Roman. Cum avansează relația cu Marius

Iubita lui Marius Elisei ignoră avertismentul Oanei Roman. Cum avansează relația cu Marius
De Crăciun, Marius Elisei și-a dus noua iubită în vacanță în Franța, țara de suflet a fostei sale soții, Oana, care a trăit acolo mai mulți ani și a absolvit Sorbona. De peste hotare, bărbatul a inundat internetul cu declarații de dragoste față de noua sa cucerire.

În vârstă de aproape 40 de ani, iubita lui Marius Elisei ignoră avertismentul Oanei Roman și calcă pedala de accelerație alături de noul ei iubit, Marius Elisei. După vacanța de Crăciun petrecută în Franța, la Bordeaux, unde s-au răsfățat cu plimbări romantice, vinuri alese și vizite în muzee, cei doi au revenit în țară. De Revelion au ajuns tocmai la Constanța.

Marius Elisei și Gabriela Elena Băcinică au celebrat Revelionul la Constanța (Sursa foto: Facebook)

Cei doi au pozat ciocnind pahare de șampanie, și apoi sărutându-se pasional, în fața cazinoului din Constanța, pe faleză. Marius a îmbrăcat un hanorac, cu glugă, în timp ce Gabriela Elena Băcinică a purtat pantaloni scurți din paiete roșii, ca să îi meargă bine tot anul.

De anul nou, Marius Elisei a copleșit-o pe iubita sa cu declarațiile de dragoste publice (Sursa foto: Instagram)

„La mulți ani 2024! Să avem un an bun cu sănătate și fericire!”, a postat tânăra alăptări de o fotografie în care se sărută cu noul său iubit. Marius Elisei a distribuit și el o fotografie cu ei doi, scriindu-i, iubitei sale „te iubesc infinit”.

Iubita lui Marius Elisei ignoră avertismentul Oanei

La scurt timp după ce s-a despărțit de fosta sa soție, Marius Elisei a anunțat public noua sa cucerire. După cum se vede, relația merge pe repede înainte. Gabriela Elena Băcinică este cadru medical, ea lucrând la Institutul Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie din București și fiind implicată în numeroase acțiuni de voluntariat  medical în străinătate. Deși sunt, oficial, împreună abia de la începutul toamnei, cei doi au vorbit deja despre faptul că și-ar dori chiar și un copil.

Marius Elisei și Gabriela Elena Băcinică au o relație care avansează foarte rapid. Deja au vorbit despre copil (Sursa foto: Instagram)

Asta în timp ce Oana Roman, a ieșit din 2023 lansându-i celei care i-a cucerit inima lui Marius Elisei, un avertisment: ar putea fi următoarea victimă a bărbatului. „Am știut că nu va pleca de bunăvoie decât dacă va găsi o altă victimă. Până la urmă lucrul ăsta s-a întâmplat”, a dezvăluit Oana Roman într-o postare pe Instagram.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre