Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorii din „Las Fierbinți” așa cum nu i-ați cunoscut niciodată. Ce lucruri inedite fac vedetele când nu-i vede nimeni

Actorii din „Las Fierbinți” așa cum nu i-ați cunoscut niciodată. Ce lucruri inedite fac vedetele când nu-i vede nimeni
Sunt delicioși în serialul „Las Fierbinți”, dar în spatele aparatului de filmat, actorii sunt oameni normali, care fac lucruri la fel de normale.

Ne aduc zâmbetul pe buze și ne fac să uităm de necazuri și supărări, dar actorii din „Las Fierbinți” au, la rându-le, probleme.

Una dintre figurile marcante ale filmului, Mihai Mărgineanu, nu s-a gândit niciodată că va ajunge, peste noapte, actor cu acte în regulă, fiindcă la bază e inginer. Mai mult, Mihai, este și pilot cu acte în regulă de doi ani și are și un avion superb, de care e foarte mândră, un Cessna.

Mihai Mărgineanu și-a cumpărat avion

Pentru că e extrem de pasionat de zbor, Mărgineanu s-a înscris și la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă, pentru că vrea să devină pilot de linie. Mihai și Bobonete sunt prieteni buni în viața reală, dar și vecini, locuind într-un bloc din Băneasa, ridicat de firma lui Mărgineanu.

Tatăl lui Bobonete a avut cârciumă la sat

Și pentru că nimic nu e întâmplător în viață, tatăl lui Bobonete, simpaticul Bobiță din serial, a fost cârciumar la sat. În perioada adolescenței, acesta și-a ajutat părintele în ceea ce privește lucrurile administrative. El a ajuns actor ajutat fiind de prietenul său, Octavian Strunilă, care i-a zis: “Bă, vino să dai la Actorie la Bucureşti”.

Ce a făcut Gheorghe Ifrim, adică primarul Vasile, când a aflat că a luat examenul de la teatru…

Ce a făcut Vasile, primarul, când a aflat că a luat examenul la teatru

22 de ani de prietenie se află și între Mihai Mărgineanu și Gheorghe Ifrim, alias Vasile, primarul satului. Iar cântărețul nu poate uita cum a reacționat acesta când a aflat că a intrat la teatru: “Pe Gigi îl acuz că a petrecut cu mine şi cu 27 de sticle de vin, acum 20 de ani, când a aflat că a luat examenul la Teatru şi Film”, spunea el colegilor în mai 2015.

Polițistul Robi, oprit de polițiști și pus să-și completeze singur procesul verbal

Leonid Doni, sau Robi, polițistul timid din Las Fierbinți. Vine din Republica Moldova, a scris și scenarii pentru serialul în care joacă și nu va uita niciodată un episod care l-a marcat. Oprit de poliție pentru că a depășit viteză, el a fost recunoscut de oamenii legii și pus să-și completeze singur procesul verbal pentru amendă.

Giani, un fost rocker cu cercei și părul lung

Giani a fost rocker

În ceea ce o privește pe Anca Dumitra, alias Gianina, aceasta este în viața reală total opusă personajului său, fiind remarcabilă în roluri dramatice. Și Giani (Constantin Diță) este unul dintre cei mai familiști bărbați ai României. Fost rocker, cu cercei și păr lung, acesta are doi băieți pe care îi adoră.

Bețivul real al satului s-a lăsat de băut după ce l-a văzut pe Celentano

Adrian Văncică, care îl interpretează remarcabil pe Celentano, a lucrat într-un parc de distracții din Coreea. El a fost a doua opțiune a scenaristului Mimi Brănescu pentru rolul de bețiv al satului, primul pe listă fiind Mărgineanu. Un lucru aproape neștiut este faptul că bețivul real al satului pe care Celentano îl imită s-a lăsat de băut după ce a văzut primele episoade ale serialului.

Celentano a lucrat într-un parc de distracții din Coreea

Dorel, fratele lui Bobonete

Dacă în serial se tot înțeapă, în realitate, Mihai Rait Dragomir, adică Dorel și Bobonete, sunt mai ceva ca doi frați, fiind prieteni din copilărie. Cei doi chiar s-au tatuat, pentru a pecetlui prietenia, astfel că Dorel îl are pe picior pe Stan, iar Bobonete pe Bran.

Firicel a fost dansator într-un ansamblu folcloric

Interpetul lui Firicel, Cuzin Toma, are un CV impresionant. A plecat de acasă la 11 ani, a fost miner, dar și shaormer, paznic de bloc și șantier, precum și dansator într-un ansamblu folcloric și agent imobiliar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre