Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorii români s-au specializat în psihologie inversă pentru a-și capta publicul. Cei mai inventivi: Marius Manole și Medeea Marinescu

Actorii români s-au specializat în psihologie inversă pentru a-și capta publicul. Cei mai inventivi: Marius Manole și Medeea Marinescu
Actorii independenți se străduiesc din răsputeri să atragă publicul al spectacolele lor. Este și cazul îndrăgitului actor Marius Manole care nu pierde nicio ocazie pentru a-și promova spectacolele pe rețelele sociale.

Pentru a atrage oameni în sala de spectacole e nevoie de inițiativă. Iar numele vedetelor vând bilete. Dar și ce spun aceste vedete, au același efect. Prin urmare, nu puțini sunt actorii care s-au specializat în psihologie inversă. Cunoscutul actor Marius Manole a anunţat pe contul său de Facebook că spectacolul „Fă-mi loc”, unde joacă alături de Medeea Marinescu, la Iaşi, pe 12 mai, ar urma să fie interpretat cu sala goală. În spirit de glumă, actorul mărturisește că mama sa urma să facă şnitele de pui şi să o invite şi pe Medeea Marinescu la masă. Textul, plin de umor, este menit să stârnească o anumită curiozitate și să atragă oamenii către sala de teatru.

Marius Manole nu mai vine „vinde”. Ieșenii nu se înghesuie la spectacol

„Draga Medeea Marinescu, nici nu stiu cum sa-ti dau aceasta veste proasta. Sincer, imi pare rau… dar la Iasi pe 12 mai vom juca „Fa-mi loc” cu sala goala. Si nu, nu e o gluma. N-am o explicatie pentru asta. Poate fi vremea frumoasa, poate fi faptul ca jucam prea des la Iasi (ei tocmai am avut o premieră), poate fi si faptul ca oamenii s-au plictist de noi. Mai mult de mine, ca tu nu poti plictisi pe cineva vreodata. Cam asta am avut sa ti transmi. Regret ca se intampla asta tocmai la Iasi.

Marius Manole anunță că nu s-au vândut bilete la spectacolul din 12 mai din Iași

Mai ales ca ti pregatisem o surpriza. Facea mama şnitele si doream sa-ti daruiesc unul. De pui, ca tu porc nu cred ca mananci. Lasam pe alta data. Mama, nu mai gati. Daca totusi se vand biletele, incropim noi ceva de mancare.  Rog pe aceasta calea iesenii care tin la Medeea sa faca ceva. Nu stiu, o rugaciune, un ŞER CEVA. Nu ma duce capul  Cu drag, Marius!”, a postat actorul Marius Manole pe contul său de Facebook.

Medeea Marinescu nu știe cum se prepară un șnițel

Partenera lui de spectacol,  Medeea Marinescu, nu a rămas indiferentă la postarea lui Marius Manole.  „Draga Marius Manole, am citit cu stupoare mesajul tau! Adica n-o sa pot manca un snitzel facut de mamica ta la Iasi, pentru ca nu avem destule bilete vandute la spectacolul din 12 mai din orasul tau natal??!! Eu zic ca nu trebuie renuntat, ca pana se prajeste snitzelu’ acela (na, ca nu stiu exact cum se face) om vinde cateva bilete , ca mie chiar imi place la Iasi, si zic ca ar fi pacat sa nu prindem o seara linistita si o masa calda la mamuca ta.

Medeea Marinescu îl încurajează pe coleul ei actor, Marius Manole

Si poate vine si ea sa ne vada la spectacol, ca pe tine oricum te vede mai mult la televizor decat in realitate… da’ asta’ i alta poveste. Dragi ieseni, stiu ca am mai jucat spectacolul asta, „FA-MI LOC” (sau “„Da-te mai incolo” cum a cerut cineva bilete la casa prin Bucuresti), asa ca poate stiti, sau ati auzit ca e o comedie romantica, ca se rade mult, ca radem si noi chiar (aia e, ne place sa ne surprindem)… asa ca poate ne ajutati cu un share sau macar cu un gand bun, ca musai sa ajungem pe 12 la Iasi”, a postat actrița Medeea Marinescu pe rețelele sociale.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre