Iată ce fac marii actori după ora 1 noaptea. Marius Manole îi dă în vileag – Imagini exclusive

Iată ce fac marii actori după ora 1 noaptea. Marius Manole îi dă în vileag – Imagini exclusive
Marius Manole este unul dintre cei mai apreciați actori din România și nu și-a ținut niciodată trăirile sau problemele doar pentru sine.

Când a intrat în depresie din cauza consumului de alcool, a făcut public acest lucru și a mărturisit că a început să se monitorizeze ca să vadă cât de mult bea.Iar când a ieșit din depresie a anunțat și a spus că i-ar plăcea să aibă un copil.

„Cred că un copil este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmpla în viață”, a recunoscut Marius Manole, în interviul de acum un an, din Spectacola.ro. Într timp, el a început turneele prin țară alături de trupa de care joacă în spectacolul „Dă-i bătaie”. Acesta e prezentat  în  multe din marile orașe ale țării.

Zilele acestea actorii din distribuție – Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu, Marius Manole, Diana Roman, Medeea Marinescu, Șerban Pavlu și Andi Vasluianu – se află în turneu. Au, cu alte cuvinte, un program solicitant: seara joacă pe scenă, a doua zi sunt pe drum spre altă localitate, pentru ca seara să joace din nou. Nu e de mirare că, având așa un program, cei mai mulți dintre ei uită de diete sau toate recomandările privind o viață sănătoasă. Și, până la urmă, nu e ceva cui care să se laude neapărat, că la 1 noaptea abia ajung să ia masa, într-o zi.

Actorul Marius Manole și-a filmat colegii, obosiți, mâncând la 1 noaptea

Dar actorului Marius Manole i se pare amuzant să își filmeze colegii în timp ce mănâncă, obosiți, la ora 1:00. Și, mai mult decât atât, distribuie imaginile pe internet. Medeea Marinescu recunoaște că abia a apucat să  mănânce ceva, în timp ce Șerban Pavlu care își comandase pizza  mărturisește că a apucat să țină „post”. Cam „două ore”.

În perioada următoare, trupa de șoc va pleca la Londra cu spectacolul „Dă-i bătaie” care, până acum, s-a bucurat de un real succes în România, jucându-se, peste tot, sold-out.

Sursa foto / video: Instagram