Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul Alex Bogdan s-a însurat. Nașul a purtat pantaloni scurți la cununie

Actorul Alex Bogdan s-a însurat. Nașul a purtat pantaloni scurți la cununie
De patru ani, actorul Alex Bogdan și aleasa inimii sale, actrița Cătălina Mihai au mărturisit că trăiesc o dragoste de povești. Cei doi au spus cel mai frumos Da din viață, alături de celebrii lor nași.

Alături de familie și cei mai tari nași, Dorel din Las Fierbinți și soția sa, actorul Alex Bogdan și Cătălina Mihai și-au unit destinele. A fost rostit cel mai frumos Da din viață în fața ofițerului de la starea civilă.

„La 27 de ani m-am luat de mână cu Alex și ne-am dus să ne-nsurăm, casătorim, mărit(ăm)”

Cea care a dat vestea pe rețelele de socializare a fost chiar Cătălina Mihai, care a postat primele imagini de la cununia civilă și un mesaj tulburător.

„La 27 de ani m-am luat de mână cu Alex și ne-am dus să ne-nsurăm, casătorim, mărit(ăm), cum s-o zice, și asta-i suficient cât să nu uit niciodată, peste ani, ce faceam io când am împlinit 27.

Când eram mică, 19 iunie mi se părea o zi nașpa să te fi născut pentru că școala se termina pe 15 și toți copiii plecau care-ncotro la bunici, Năvodari, Mamaia, la bulgari sau mai știu eu unde”.

„După mulți ani cu zi de naștere pe drumuri, m-am bucurat cum nu m-am bucurat niciodată să fiu la mine acasă”

Alex Bogdan s-a căsătorit!

„Oricum, nimeni nu rămânea ca să vină la ziua mea să mâncăm pizza și să bem suc cu paiu’, așa că an de an, trebuia să-mi fac ziua cu familia, ce plictisitor, cum ar veni. Tot anu’ ăsta, după mulți ani cu zi de naștere pe drumuri, m-am bucurat cum nu m-am bucurat niciodată să fiu la mine acasă, în sfârșit. Mulțumesc tuturor pentru urări, mi-au făcut ziua și mai frumoasă, să se-ntoarcă înapoi cu iubire!”, a transmis Cătălina pe rețelele de socializare.

Ce ținute au avut mirii

Alex Bogdan și nașii

Atât mirii cât și celebrii lor nași, Mihai Rait, alias Dorel din „Las Fierbinți” și soția sa au ales ținute de vară. Mireasa a purtat rochiță albă, lungă, iar nașa, o rochie lungă în alb și negru. Băieții au optat pentru cămăși și pantaloni subțiri, iar nașul a venit cu pantaloni deasupra genunchiului. 

Cu ceva timp în urmă, actorul Alex Bogdan a povestit ce reprezintă Cătălina pentru el, amintind și faptul că ea a fost singura persoană care l-a ajutat să se lase de jocurile de noroc, care l-au distrus financiar.

„Noi am lucrat împreună mai de mult la un spectacol, era complicat, ea era într-o altă relaţie, dar spre final. Când am văzut-o prima oară, am rămas trăznit. Când te plesneşte iubirea, eşti fără niciun instrument de apărare. O iubesc de mor”, a mărturisit artistul. Proaspăta sa soție este angajata Teatrului de Stat Constanța din anul 2020 și colaborează cu teatre de stat și independente din București.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre