Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul care l-a jucat pe Tarzan a murit într-un accident de avion

Actorul care l-a jucat pe Tarzan a murit într-un accident de avion
Joe Lara, vedeta serialului „Tarzan: The Epic Adventures” din 1996, a murit sâmbătă, după ce un avion mic s-a prăbușit într-un lac din Tennessee, potrivit autorităților locale. Actorul avea doar 58 de ani.

Joe Lara, Actorul care l-a jucat pe Tarzan a murit într-un avion, după ce aeronava în care se afla s-a prăbușit într-un lac din Tennessee, scrie Associated Press. Alături de el au dispărut

soția sa, autoarea și fondatoarea unui program de dietă, Gwen Lara, dar și alte cinci persoane. Oficialii din zona Rutherford i-au identificat pe cei șapte uciși.  Este vorba despre Brandon Hannah, Gwen S. Lara, William J. Lara, David L. Martin, Jennifer J. Martin, Jessica Walters și Jonathan Walters, toți din Brentwood, Tennessee și au fost declarați morți. Potrivit autorităților, nu au existat supraviețuitori în urma accidentului.

Avionul, un Cessna C501, care se îndrepta spre Aeroportul Internațional Palm Beach din Florida, s-a prăbușit în lacul Percy Priest lângă Smyrna, Tennessee, după ce a decolat sâmbătă la aproximativ 11 dimineața, a declarat Administrația Federală a Aviației.

Cine este Joe Lara

Născut în San Diego, California, la 2 octombrie 1962, Lara este cunoscut mai ales pentru interpretarea personajului lui Tarzan în filmul de televiziune CBS „Tarzan in Manhattan” din 1989 și a serialului său „Tarzan: The Epic Adventures”, 1996 -1997.

Lara a mai apărut în filmele de acțiune„ American Cyborg: Steel Warrior ”(1993), „Steel Frontier”(1995), „Warhead”(1996), „Armstrong”(1998) și „Doomsdayer”( 2000). A trecut de la actorie la muzică country la începutul anilor 2000, lansând albumul „Joe Lara: The Cry of Freedom” în 2009.

Soția lui Joe, Gwen Lara, a fondat o biserică și o dietă

Soția actorului, Gwen Shamblin Lara  este fondatoarea Bisericii Remnant Fellowship și autoarea unei cărți despre cum să slbești sănătos, celebra dietă creștină.

Fiica Larei, Elizabeth Hannah, a trimis un mesaj text membrilor Bisericii Remnant Fellowship spunând că mama și tatăl ei se aflau la bordul aeronavei când a fost forțată să efectueze o „aterizare rapidă și controlată”. Toți pasagerii avionului aveau legături cu biserica, inclusiv cu soțul lui Hannah, Brandon.

Amazon cumpără MGM Studio pentru suma de 8,45 miliarde de dolari

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre