Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul Chris Hemsworth, față în față cu un păianjen imens. Ciocanul lui Thor i-ar fi fost util. Video

Actorul Chris Hemsworth, față în față cu un păianjen imens. Ciocanul lui Thor i-ar fi fost util. Video
Chris Hemsworth s-a trezit, zilele trecute, față în față cu o arahnidă cum greu și-ar putea închipui cineva. Ciocanul lui Thor i-ar fi fost tare util actorului, care a tras o sperietură de zile mari la vederea păianjenului. Totuși apoi l-a filmat.

Chris Hemsworth, actorul care l-a întruchipat pe Thor, celebrul personaj Marvel este originar din Australia, acolo unde și locuiește de altfel, alături de soția sa, Elsa Pataky și cei trei copii ai lor: fiica lor India Rose și gemenii Tristan și Sasha. Zilele trecute, actorul a avut o întâlnire față în față cu o arahnidă imensă (păianjen), așa cum doar în Australia și-ar putea imagina cineva că există. 

Hemsworth a luat decizia de a se muta alături de familie în Byron Bay, Australia, căci atmosfera de la Hollywood devenise copleșitoare: „Când ești sufocat de job, fiecare conversație pe care o porți și fiecare panou pe care îl vezi are de-a face cu un film sau cu ceva din industria cinematografică  și îți pierzi perspectiva. Nu există aici persoane cu care să interacționez sau prieteni apropiați care chiar să lucreze în industria filmului, iar asta este bine. E grozav pentru copiii mei și pentru soția mea”, vorbea Chris în urmă cu câțiva ani despre motivul mutării. 

A dat nas în nas cu un păianjen ca-n filme 

Cu toate că viața în Australia îi priește și are parte de liniștea mult dorită, există și momente în care Chris Hemsworth dă peste o serie de situații mai puțin plăcute. Una dintre ele s-a petrecut zilele trecute, atunci când actorul se plimba liniștit în mijlocul naturii. La un moment dat, în față i-a apărut o pânză de păianjen, cu tot cu proprietarul acesteia, o arahnidă imensă. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Actorul a profitat de ocazie și a scos repede telefonul să filmeze, însă paianjenul nu a stat cuminte pe pânză, ci a aplicat o săritură care l-a făcut pe celebrul actor să tresară și să-și dorească să fi avut legendarul ciocan al lui Thor cu el: „Uitați-vă la asta”, a spus actorul în timp ce filma păianjenul, fix înainte ca acesta să se miște repede înainte și înapoi pe pânză. Apoi a completat, speriat: „Iisuse”, în timp ce râdea de întreaga situație. „Nici nu m-a speriat”, a scris Hemsworth, ironic, în dreptul video-ului postat pe Instagram. 

A aflat în urmă cu 2 ani că are risc de a dezvolta Alzheimer 

În urmă cu aproximativ 2 ani, în 2022, actorul din „Thor” a aflat că are risc crescut de a dezvolta boala Alzheimer, astfel că a decis imediat să ia o pauză de la actorie și să aibă un stil de viață mai sănătos. S-a apucat de sport, meditație și seara stă departe de ecranul televizorului, după cum chiar el a mărturisit. 

De asemenea, Chris Hemsworth a vorbit și despre dorința sa de a fi mai mult alături de copiii săi: „M-a făcut să mă gândesc la copiii mei și la faptul că ei cresc și că lucrurile se schimbă atât de dramatic, iar eu vreau să stau, vreau să mă îmbib cu aceste momente prețioase. Nu mai vreau să fiu într-un sprint. Vreau să fiu chiar aici și să apreciez tot ce am în fața mea”, a explicat actorul la momentul respectiv.  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri