Simona Ionescu / Redactor Șef

Frumușelul din „Thor” le-a făcut fanilor un cadou de Crăciun. Bucuria a fost imensă

Frumușelul din „Thor” le-a făcut fanilor un cadou de Crăciun. Bucuria a fost imensă
Starul din „Thor” a făcut să crească pulsul fanilor săi. Un asemenea cadou de Crăciun să tot primești, au sărit admiratoarele.

Videoclipul postat pe contul de Instagram de Chris Hemsworth, starul din „Thor”, a fost pe placul fanilor săi. Actorul s-a întrecut pe sine.

Un grup de prieteni i-au făcut farsa

Starul din filmul „Thor”, Chris Hemsworth a stârnit interesul fanilor, când a distribuit pe Instagram un videoclip în care apare purtând doar… un prosop. Corpul dezgolit al supereroului a fost pus în evidență într-un clip postat recent, în care acesta a împărtășit o glumă a prietenilor săi care îl păcălesc abia ieșit de la duș, informează Mirror.co.uk.

Farsa i-a fost făcută de prieteni

În videoclip, starul de la Hollywood cânta singur în timp ce ieșea din baie, când un grup de prieteni ai săi au montat o cameră de filmat și l-au speriat. Potrivit Mirror.co.uk, actorul a țâșnit vizibil surprins, apoi s-a îndoit de râs. Starul în vârstă de 40 de ani a scris și un mesaj la fotografia postată: „Cine are nevoie de dușmani când ai prieteni ca aceștia?”. Fanii actorului au fost înnebuniți după și l-au lăudat cât de bine arată actorul.

„Postarea ta e cadoul meu de Crăciun”

Fanii au sărit și cu multe comentarii, luând această postare ca pe un dar de Crăciun. „Postarea ta e cadoul meu de Crăciun”/ „Cine altcineva și-a mai dorit ca prosopul acela să cadă”/ „Adevăratul dușman e chiar prosopul ală”/ „Doamne, arăți uimitor”, au fost  doar câteva dintre comentariile acestora.

Actorul din „Thor” a rămas la fel de frumos

Cum își menține Chris trupul bine sculptat

De când a aflat că are un risc crescut de a suferi de boala Alzheimer, actorul Chris Hemsworth a făcut schimbări mari în stilul său de viață. Ajustările, spune el, sunt extrem de importante pentru minte și corp.

Corpul său bine lucrat nu se datorează doar faptului că merge la sală, dar și al unei alimentații bine puse la punct. Iar cel care îl ajută pe actor este bucătarul său personal, Sergio Perera.  Cheful spune că îi pregătește lui Chris alimente bio și a mărturisit că acesta consumă carne doar când are nevoie să-și dezvolte mușchii. De asemenea, printre preferatele actorului sunt fructele de mare.

Cunoscut pentru pasiunea de a găti numai cu alimente proaspete, bio, bucătarul a mărturisit că Hemsworth consumă carne atunci când încearcă să-și dezvolte mușchii, iar alteori alege fructele de mare seara, pentru că sunt mai ușor de digerat înainte de a merge somn.

„Consumă un smoothie verde, obținut din pudră de proteine, spirulină, varză kale, mentă, mango congelat”

”Să lucrez cu Chris e minunat, e foarte dedicat atât antrenamentelor, cât și programului alimentar. E foarte distractiv să lucrezi cu el pentru că muncește din greu. Chiar dacă nu trebuie să câștige în greutate, mereu creștem nivelul de proteine. Spre exemplu, poate că uneori consumă 200 grame de friptură cu ulei de măsline și niște ouă prăjite și câteva felii de pâine. O oră și jumătate mai târziu, însă, consumă un smoothie verde, obținut din pudră de proteine, spirulină, varză kale, mentă, mango congelat, ulei de măsline și sare de mare”, a spus Sergio, într-un interviu pentru FEMAIL.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre