Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul Costel Constantin va fi înmormântat cu onoruri militare

Actorul Costel Constantin va fi înmormântat cu onoruri militare
O Românie întreagă îl plânge pe actorul Costel Constantin, un munte de talent. Vedeta va fi înmormîntată sâmbătă, cu onoruri militare alături de cea care i-a fost parteneră de viață peste 50 de ani.

50 de ani împreună pe pământ, o veșnicie în Ceruri. Actorul Costel Constantin va fi condus pe ultimul drum sâmbătă. Va fi înmormântat cu onoruri militare alături de femeia pe care a iubit-o cel mai mult pe această lume, soția sa.

Costel Constantin va fi condus de familie și prieteni pe ultimul drum sâmbătă, la Cimitirul Sfânta Vineri. În același loc unde își doarme somnul de veci și soția sa, femeia care i-a fost alături la bine și la greu. Trupul neînsuflețit al actorului va fi depus astăzi la capela cimitirului.

A murit în spitalul unde fiul său vitreg lucra ca medic

Costel Constantin și soția sa

Celebrul actor a plecat la Ceruri miercuri, în urma unui infarct. Ca o ironie a sorții, acesta a murit în spitalul unde fiul său vitreg, Vlad, lucrează ca medic. Actorul nu era cunoscut cu probleme majore de sănătate, dar după ce și-a îngropat soția, făcuse diabet din cauza stresului.

Sursele spun că în urmă cu doar câteva zile, ar fi căzut în apartamentul său și s-ar fi rănit la față. Deși avea familia alături, Costel Constantin n-a putut să treacă cu adevărat peste durerea imensă pricinuită de pierderea soției.

A mai căzut în casă în luna februarie

Costel Constantin va fi condus pe ultimul drum

La vârsta de 81 de ani, maestrul Costel Constantin a declarat pentru Gândul că în luna februarie a căzut în casă, după ce i se făcuse rău. Chiar dacă nu putea să accepte pierderea jumătății sale, acesta era liniștit că soția a murit în somn și nu a avut parte de suferință. Costel Constantin și partenera sa de viață au avut doi copii, e vorba de Vlad și Tudor.

Vlad a fost fiul soției din căsătoria pe care a avut-o cu regizorul de radio Dan Puican și este doctor la Spitalul ”Sfântul Pantelimon”. Tudor este fiul din căsătoria pe care actorul a avut-o cu Sânziana și a fost botezat de Mitzura Arghezi cu numele celebrului său tată. Acesta a făcut rugby în Franța timp de zece ani, iar acum lucrează la clubul sportiv deținut de soția sa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre