Simona Ionescu / Redactor Șef

Donald Trump, păgubit de actorul din „Home Alone”. Totul s-a întâmplat într-un bar

Donald Trump, păgubit de actorul din „Home Alone”. Totul s-a întâmplat într-un bar
Cu toate că este foarte atent și calculat atunci când vine vorba de banii săi, Donald Trump a avut și momente în care a ieșit „pe minus”. Fostul președinte a fost păgubit de actorul din „Home Alone”, iar totul s-a întâmplat într-un bar.

Fanii filmului „Home Alone” știu bine că Donald Trump a avut o apariție în cadrul celebrului film adorat de milioane de oameni din toată lumea. Ceea ce nu se știa până acum însă este că fostul președinte a fost păgubit rău de tot de unul dintre actorii din film. Iar partea amuzantă este că acesta nu regretă nimic, ba chiar e mândru de realizarea sa. 

Daniel Stern, actorul în vârstă de 66 de ani care l-a interpretat pe hoțul Marv, a povestit întâmplarea obraznică în cartea sa biografică, „Home and Alone”, care a apărut zilele trecute. Actorul a reușit să-i joace o festă lui Donald Trump în timpul filmărilor pentru „Home Alone 2: Lost in New York” — acumulând o notă de plată astronomică la bar după ce viitorul președinte s-a oferit să-i plătească băuturile.

Trump a fost de acord ca echipa să filmele în Plaza Hotel

La acea vreme, Trump deținea emblematicul Plaza Hotel din Manhattan, care a fost un loc important în filmul din 1992: „Donald a ajuns să facă un cameo, dar adevărata sa contribuție a fost că ne-a lăsat să filmăm acolo, adăugând strălucirea Plaza-ului la film”, scrie Stern. 

„Home Alone 2: Lost in New York” a fost filmat la Plaza Hotel, care era deținut atunci de Trump.
Foto: PageSix

Actorul a împărtășit că producătorii i-au cerut să-l întâlnească pe Trump, despre care se spunea că este un mare fan al său: „Nu era un mare vorbitor”, notează Stern, „și avea o personalitate cam nulă, dar întâlnirea a dat roade în mod strălucit”. 

Trump s-a oferit să le plătească băuturile

Actorul povestește cum, într-o noapte în timpul filmărilor, el și câțiva membri ai echipei de filmare savurau o băutură la celebrul Oak Room din Plaza, când Trump și soția sa de atunci, regretata Ivana Trump, au intrat, „făcând cu mâna invitaților și dorind să-și facă poze”. 

Daniel Stern (dreapta) era la barul hotelului când a fost abordat de Trump

„Donald ne-a observat și a declarat, astfel încât toată lumea să audă, că va plăti nota de plată la masa noastră”, scrie Stern, menționând că grupul și-a ridicat paharele în semn de apreciere, în timp ce Trump a plecat, „simțindu-se ca o gazdă supremă”. 

Au băut până au golit barul de alcool

Având mână liberă, Stern scrie că el și prietenii săi au început apoi să bea „până nu a mai rămas alcool în acel bar” și au cumpărat generos „rundă după rundă de băuturi pentru întregul bar”. Grupul, spune el, a stat până la ora închiderii: 4 dimineața. Practic, Donald Trump a ieșit păgubit din toată afacerea. 

În cartea sa, Daniel Stern recunoaște că și acum se simte bine când își aduce aminte ce i-a făcut lui Donald Trump
Foto: PageSix

Actorul spune că, nici până în ziua de azi, el și unul dintre tovarășii săi de băut nu se pun de acord asupra cât a fost nota finală — Stern estimând că a fost „cel puțin șapte mii de dolari”. „Ne simțim încă foarte bine în legătură cu asta”, a recunoscut, amuzat, Daniel Stern. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre