Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul din „Pirații din Caraibe” a murit mușcat de un rechin. Atacul a fost devastator

Actorul din „Pirații din Caraibe” a murit mușcat de un rechin. Atacul a fost devastator
Un actor din filmul „Pirații din Caraibe” a murit în timp ce făcea surf în Hawaii. Bărbatul a fost atacat de un rechin și nimeni nu a putut interveni ca să-l salveze.

Salvamarul și instructorul de surfing, care a jucat rolul unui pirat în filmul „Pirații din Caraibe”, a murit duminică după-amiază în timp ce făcea surf în largul insulei Oahu din Hawaii. Se aduc omagii actorului și „legendarului om al apei”.

A fost mușcat de rechin

Un salvamar care a apărut în cel de-al patrulea film „Pirații din Caraibe” a murit după ce a fost atacat de un rechin în largul orașului Oahu din Hawaii. Tamayo Perry, în vârstă de 49 de ani, care a fost văzut și în „Îngerii lui Charlie”, a fost mușcat de rechin duminică după-amiază, în apropierea Insulei Capra, au anunțat serviciile de urgență din Honolulu. S-a spus că atacul a fost devastator și nimeni nu a putut interveni.

Incidentul a fost raportat de un o persoană care a spus că a văzut un bărbat care avea pe trup de ceea ce părea a fi mușcături de rechin. Serviciile de urgență au ajuns la locul incidentului, pe plaja Malaekahana Beach, cu puțin înainte de ora locală 13.00.

Paramedicii n-au putut face altceva decât să declare decesul

A murit Tamayo Perry, care a jucat rolul unui pirat în filmul „Pirații din Caraibe”

Salvatorii l-au adus pe Tamayo Perry la țărm cu un jet ski, iar paramedicii au putut doar constata și declara decesul, a declarat Shayne Enright, de la Departamentul serviciilor de urgență din Honolulu.

Perry, care a lucrat ca salvamar pe North Shore, și-a început cariera în cadrul departamentului Ocean Safety în iulie 2016. El selecționat de regizor și a apărut ca pirat în „Pirații din Caraibe: On Stranger Tides”, a relatat Honolulu’s Star Advertiser în 2011. După atac, personalul Ocean Safety a postat avertismente de rechini în zonă.

Navigator legendar

Printre care cei care plâng moartea bărbatului se numără și primarul Rick Blangiardi, care a calificat moartea lui Perry drept „o pierdere tragică”, conform raportului BBC. „Tamayo a fost un navigator legendar și foarte respectat, a crescut chiar aici, și pur și simplu un membru minunat al echipei noastre de siguranță a oceanului”, a declarat edilul.

BBC l-a citat pe șeful interimar al Honolulu Ocean Safety, Kurt Lager, care a declarat că Perry a fost „un salvamar iubit de toți”. El a adăugat că bărbatul era bine cunoscut pe coasta de nord a Oahu, precum și în întreaga lume. „Personalitatea lui Tamayo era contagioasă și, oricât de mult îl iubeau oamenii, el îi iubea mai mult pe toți. Condoleanțele noastre se îndreaptă către familia lui Tamayo”,  a mai spus Lager.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre