Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul din serialul „Moștenirea” trăiește zilele de aur ale carierei sale. Înainte, Halil İbrahim Ceyhan a vrut să devină jurnalist

Actorul din serialul „Moștenirea” trăiește zilele de aur ale carierei sale. Înainte, Halil İbrahim Ceyhan a vrut să devină jurnalist
Serialul „Moștenirea” care se difuzează pe Happy Channel, a uluit întreaga lume, iar actorul principal Halil İbrahim Ceyhan se află în perioada sa de glorie. Este frumos, a fost manechin, e și cântăreț, iar acum are milioane de fani din lumea întreagă.

Actorul e sprijinit de fani mai ales în mediul online, unde acesta postează fotografii și video de pe platourile de filmare. El va fi văzut și în sezonul trei al serialului „Moștenirea”.

Halil Ibrahim Ceyhan uimește cu talentul său cu totul ieșit din comun, iar în ultimii doi ani numele său a fost înscris pe lista celor mai discutați actori din ultimii doi ani pe rețelele de socializare.

Actorul principal din serialul „Moștenirea”

Ceyhan s-a alăturat voluntarilor pentru a ajuta orfanii

Ceyhan s-a născut în Sivas, Turcia, la 13.12.1982. Este fost un tip sârguincios care aspira să devină jurnalist, când a terminat școala, s-a alăturat voluntarilor pentru a ajuta orfanii, iar peste câteva luni a intrat la universitate. În 2007 a participat la concursul „Cel mai bun model din Turcia” în rândul bărbaților.

Halil nu a câștigat titlul, dar telespectatorii i-au prognozat un viitor de succes în această sferă. Și au avut dreptate, pentru că Halil a obținut din ce în ce mai multe oferte acest domeniu.

A participat la concursul „Cel mai bun model din Turcia” în rândul bărbaților.

Clipul său „Kendini Bana Bırak” a obținut peste două milioane de vizualizări în 2019

Cum Halil are talent muzical, a înregistrat câteva videoclipuri și le-a postat pe Youtube. El s-a prezentat nu ca un creator de cover-uri, ci ca un compozitor cu un mare potențial. Cântecul compus în limba engleză „Let me drop” i-a adus faima în 2009. Apoi, Halil a început să compună în limba sa maternă pentru a-și lărgi publicul local, iar clipul său „Kendini Bana Bırak” a obținut peste două milioane de vizualizări în 2019.

S-a dus voluntar ca să ajute orfanii

În 2020, Halil și-a împlinit în sfârșit visul și a intrat în frumoasa lume a filmului, acceptând să joace personalul principal în „Moștenirea”. După cum a menționat Halil, a fost o oportunitate demnă de a începe o carieră de actor. Spre deosebire de erou, care este un tip dur, Halil spune că încearcă întotdeauna să fie un om milos și să gândească cu inima.

Din păcate, în acest moment nu are timp pentru muzică. Fanii săi îl întreabă mereu când va scoate un nou album, iar Halil le promite că va găsi puțin răgaz să lanseze ceva nou.

Serialul Moștenirea poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 18.00, pe postul tv Happy Channel.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre