Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița din „Dădaca” este de nerecunoscut. Cum și-a făcut apariția la Casa Albă

Actrița din „Dădaca” este de nerecunoscut. Cum și-a făcut apariția la Casa Albă
Fran Drescher din „Dădaca” este de nerecunoscut la 66 de ani. Celebra actriță și-a făcut apariția la cina corespondenților de la Casa Albă și, deși a impresionat prin ținuta sa, nu mai este silueta de altădată.

Fran Drescher făcea furori în anii ’90 cu silueta sa trasă prin inel, vocea stridentă inconfundabilă și ținutele colorate pe care le purta în serialul „Dădaca”. Ajunsă acum la 66 de ani, Fran Drescher este de nerecunoscut, căci anii au trecut peste ea. 

Cu ocazia cinei anuale a corespondenților de la Casa Albă, actrița și-a făcut apariția zâmbitoare, într-un costum alb, cu un decolteu imposibil de ignorat.

Fran Drescher nu mai are silueta trasă prin inel, dar atrage încă priviri 

Cu toate că, dacă nu i s-ar auzi vocea ar fi greu ca cineva să o recunoască pe stradă pe Fran Drescher, aceasta încă reușește să atragă priviri. Actrița a luat câteva kilograme bune în plus față de mărimile ideale pe care le avea, ceea ce o face mai greu de recunoscut, însă arată în continuare bine. 

Fran Drescher la cina corespondenților de la Casa Albă
Foto: Page Six

Cu zâmbetul ei fermecător și cu outfitul elegant, “dădaca” a fost una dintre cele mai admirate vedete ale serii de la Casa Albă. Acest lucru deși trăsăturile feței nu mai sunt ce erau în tinerețe, iar Drescher a înlocuit fustele mini cu pantaloni mulați pe picior. 

„Dădaca” a avut cancer de col uterin în anii 2000

După încheierea serialului „Dădaca”, Fran Drescher a avut numai probleme. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer de col uterin în 2000 și a suferit, de îndată după aflarea diagnosticului, o histerectomie. Însă asta a venit după doi ani de diagnostice greșite ale medicilor. 

Serialul „Dădaca” a făcut furori în anii 90

Histerectomia reprezintă intervenția chirurgicală de extirpare a uterului. Aceasta este indicată în cazul prezenței diferitelor afecțiuni ale uterului: fibroame, sângerări uterine abundente, durere pelvină, boală inflamatorie pelvină, endometrioză, adenomioză, neoplazii sau în unele cazuri de prolaps uterin.

A spus că s-a îmbolnăvit de cancer din cauză că a fost violată 

În urmă cu doi ani, Fran Drescher scria în noua sa carte, „N is for The Nanny” că motivul pentru care s-a îmbolnăvit de cancer este faptul că fusese violată, cu 15 ani în urmă. Actrița – care a fost violată sub amenințarea armei în timpul unei spargeri a locuinței, în 1985 – a declarat că ea crede că sistemul ei imunitar slăbit din cauza faptului că nu a procesat violul a fost unul dintre motivele pentru care a ajuns să aibă cancer, 15 ani mai târziu, în anul 2000.

„Am trăit o traumă ca victimă a unui viol și, timp de ani de zile, nu mi-am aprofundat modul în care m-a afectat emoțional, ci doar mi-am continuat viața. Cred că, știți, nu este o coincidență faptul că nu m-am confruntat cu faptul că am fost violată și am ajuns să am cancer ginecologic”, a dezvăluit actrița cu ocazia lansării cărții „N is for The Nanny” în anul 2022. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre