Simona Ionescu / Redactor Șef

Paula Chirilă, pe perfuzii. Actrița are mai multe afecțiuni

Paula Chirilă, pe perfuzii. Actrița are mai multe afecțiuni
Paula Chirilă a ajuns pe mâna medicilor. S-a simțit rău în timpul emisiunii Xtra Night Show și a fost nevoie de intervenți amedicilor. A ajuns pe perfuzii.

Paula Chirilă a fost din nou prezentă la Xtra Night Show, la Antena Stars. Actrița a povestit ce i s-a întâmplat marți, 19 ianuarie, în timpul emisiunii.

Paula Chirilă, pe perfuzii

Actrița  Paula Chirilă i-a ținut locul cu brio două zile prezentatorului Dan Capatos în emisiunea Xtra Night Show pentru că acesta a fost liber. S-a descurcat de minune, dar s-a plâns că are dureri abdominale. A rezistat timp de două ore. Până la urmă, a fost nevoie de intervenția medicilor.

Paula Chirilă a povestit miercuri seară (20 ianuarie) ce diagnostic a primit din partea medicilor.

Paula Chirilă a mărturisit că suferă de o boală numită dispepsie ulceroasă care i-a provocat dureri abdominal crunte.

Actrița a spus că, cel mai probabil, această afecțiune a fost cauzată de consumul unor medicamente anti-inflamatorii. Paula Chrilă a mărturisit că lua medicamente care să o scape de alte dureri,  din pricina unei herniei de disc de care suferă.

Paula Chirilă are un început de ulcer

”Am stat până pe la 4 dimineața. Am stat în perfuzii, sub observații. E un început de ulcer. Dispepsie ulceroasă se numește, trebuie să țin regim. Am luat tot felul de pastile pentru durerile cauzate de hernia de disc. Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva”, a spus Paula Chirilă, la Xtra Night Show.

În urmă cu câteva luni, Paula Chirilă a fost diagnosticată cu hernie de disc lombară care a țintuit-o la pat zile în șir.

Când era în toiul pandemiei, Paula Chirilă a stat mai mult în casă și a făcut modificări prin casă. A mutat mobila singură, a făcut alte activități care i-au solocitat spatele.

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, a dezvăluit Paula, invitată la emisiunea Xtra Night Show.

Ce este dispepsia ulceroasă

Dispepsia reprezintă senzaţia de arsură sau durere apărută în partea superioară a abdomenului. Este însoţită de greaţă, balonare, senzaţie de plenitudine şi uneori vărsături.

Indigestia poate fi şi rezultatul altor boli sau a unui ulcer gastro-duodenal.

Cele mai frecvente simptome ale indigestiei sunt: durere, arsură sau discomfort în partea superioară a abdomenului.

Printre altele, unele medicamente irită mucoasa gastrică cum ar fi antibioticele, aspirina şi antiinflamatoarele.


Paula Chirilă a ajuns pe mâna medicilor

O actriță româncă a făcut foamea în tinerețe. A mărturisit tot

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre