Simona Ionescu / Redactor Șef

Acuzații fără precedent la adresa lui Răzvan Munteanu. Soțul Deliei a reacționat dur

Acuzații fără precedent la adresa lui Răzvan Munteanu. Soțul Deliei a reacționat dur
După ce Delia a spus în gura mare că ea aduce bani în casă, a Răzvan Munteanu s-a lovit și de câteva acuzații care i-au dat viața peste cap.

Afaceristul Răzvan Munteanu nu trece prin momente prea bune în ultima perioadă. Acesta a fost obligat să dea cărțile pe față.

Acuzații fără precedent la adresa lui Răzvan Munteanu. Soțul Deliei a reacționat dur

Soțul Deliei a fost acuzat că a dat țepe pe piața crypto, iar acest lucru ar putea să-l tragă în jos. Răzvan Munteanu s-a săturat de toate vorbele fără rost și a dat un mesaj tuturor celor care nu știu ce se întâmplă în realitate, dar spun vorbe fără rost și l-au pus într-o situație cu adevărat penibilă. Afaceristul spune că el nu este vinovat de nimic și susține că nu are nici o vină pentru că banii s-au pierdut. În plus, nimeni nu a putut să prevadă colapsul de pe piața crypto.

„Nu e prima și nici ultima oară când se întâmplă asta pe piața Crypto”

”Este o minciună crasă că s-au pierdut banii familiei! Faceți diferența între glumele Deliei și ce speculează lumea! Eu știu bine ce facem și cât muncim în familia noastră! Toate proiectele Crypto și non Crypto sunt în scădere în acest moment. Inclusiv proiectele românești în care am și eu o oarecare implicare.

Nu e prima și nici ultima oară când se întâmplă asta pe piața Crypto. Că oamenii se iau după Răzvan Munteanu e problema lor! Recomand fiecăruia să-și facă research-ul propriu! Să se informeze de la mine sau X, Y, Z, dar e decizia fiecăruia. Fiecare să investească fix cât își permite să piardă. Valabil pentru orice business, mai ales Crypto”, a spus Răzvan Munteanu pentru Cancan.

Delia susține că ea aduce bani în casă

Se pare că toată situația a scăpat de sub control și după ce artista a postat un mesaj în care a vorbit despre faptul că nu are un soț milionar, așa că trebuie să muncească să aducă bani în casă. ”Îmi amintesc de glumele alea făcute la iUmor că soțul Deliei este milionar.

Voi credeți că, dacă era milionar, eu mai stăteam să îmi pierd nopțile la concerte? Să stau ore în șir în mașini? … Fac asta pentru că îmi întrețin familia, pentru că eu sunt milionarul în casă. Eu întrețin, eu pun pâinea pe masă. Eu”, au fost vorbele Deliei.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre