Simona Ionescu / Redactor Șef

Adda, primul Crăciun în casă nouă. Artista, fără secrete dar și fără haine. Exclusiv

Adda, primul Crăciun în casă nouă. Artista, fără secrete dar și fără haine. Exclusiv
În vara acestui an, Adda mărturisea că abia așteaptă să se mute în noua casă, pe care a visat-o atât de mult. Și iată că minunea s-a întâmplat chiar de Crăciun.

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, și-au dorit enorm să aibă o locuință mai mare și așteptau cu nerăbdare să-și împlinească dorința. Cei doi au făcut Crăciunul în casă nouă, după ce Adda a mărturisit în ultimul video postat pe contul de socializare că au muncit enorm pentru ca toate să fie puse la punct într-un timp scurt.

După ce toate au arătat ca la carte, Adda și-a umplut cada cu spumă, și-a luat un pahar cu șampanie, apoi și-a făcut o fotografie de excepție pe care a postat-o apoi pe contul de socializare, spre marea bucurie a fanilor săi.

Își mai dorește un copil și trei câini

Cu ceva timp în urmă, vedeta a mărturisit că odată ce se vor muta într-o casă mai mare, cei doi intenționează să lucreze intens și la un al doilea copii. Și vor să aibă și trei câini. “Ne dorim să mai facem încă un bebe, ne dorim să avem vreo trei câini, să separăm și munca de casă… O să facem și piscină, și birou. Acum stăm cu actele în dressing.

“Vrem să stăm toată viața, așa că nu ne grăbim”

La etaj o să am un dressing de vreo 20 de metri pătrați și la mansardă o să fie o cameră de relaxare, un cinema pentru noi și pentru prieteni. (…) Aici vrem să facem casa în care vrem să stăm toată viața, deci nu ne grăbim cu ea”, a spus Adda într-un interviu difuzat la Vorbește lumea.

Chitaristul lui mami

Cât privește cadoul pe care Moș Crăciun I l-a făcut fiului său, acesta și-a primit chitara mult visată. Și și-a impresionat mama atunci când i-a spus că are o mare dorință. Să meargă cu ea de Revelion pe scenă și să fie chitarist. “Acum că a venit Moș Crăciun și mi-a adus chitara, mă iei si pe mine la concertul de Revelion? (…) Ok. Bine. Ne vedem de revelion. O să fiu chitaristu’ lu’ mamiiiiiiiii”, a spus vedeta pe contul de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre