Simona Ionescu / Redactor Șef

Adela Popescu a dat vestea care a picat ca un trăsnet pentru fani. Ce se întâmplă cu celebra prezentatoare

Adela Popescu a dat vestea care a picat ca un trăsnet pentru fani. Ce se întâmplă cu celebra prezentatoare
Adela Popescu a luat o decizie radicală și nimeni nu o mai poate da înapoi. Iată ce se întâmplă cu blonda.

Adela Popescu a călcat pe urmele lui Cabral și a hotărât că a venit momentul să ia o pauză de la televiziune. Nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Adela Popescu a dat vestea care a picat ca un trăsnet pentru fani. Ce se întâmplă cu celebra prezentatoare

La scurt timp după ce Cabral a anunțat că vrea să ia o pauză de la lumina reflectoarelor, Adela Popescu a spus că nu se va mai întoarce să prezinte emisiunea „Vorbește lumea”. O veste total neașteptată pentru fani, care nu s-au gândit niciodată la asta. Se pare că motivul ar fi faptul că Adela a obosit foarte mult după filmările de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. În consecință, frumoasa prezentatoare a decis că a venit vremea să stea acasă și să își „tragă sufletul”.

„Viaţa mea de acasă este oricum complicată şi vreau să am din când în când momente de linişte”

„Gata. Momentan sunt în pauză. Vom vedea ce se va mai întâmpla de la anul. Acum, cel mai mult îmi doresc să-mi trag sufletul.

Nu că proiectul a fost greu, ci pentru că, pur şi simplu, viaţa mea de acasă este oricum complicată. Și vreau să am din când în când momente de linişte”, a declarat Adela Popescu pentru Click!.

„Eu consider că este foarte important să am, măcar din când în când, şi momente în care să stau”

Artista nu știe în acest moment ce proiect i se va potrivi în viitor și nici nu se gândește acum la asta, pentru că simte nevoia de odihnă. „Mi-e foarte greu să spun că aş vrea un proiect de lungă durată, cum ar fi o telenovelă. Sau că aş vrea o emisiune zilnică, aşa cum este „Vorbeşte Lumea”.

Pentru că eu consider că este foarte important să am, măcar din când în când, şi momente în care să stau. Radu (n. r – Vâlcan, soţul ei) a plecat la filmări (n.r. – pentru „Insula iubirii”, de la Antena 1), mama mă ajută, e în Bucureşti. O vreme a fost şi mama lui Radu la noi”, a mai spus Adela.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre