Simona Ionescu / Redactor Șef

Adela Popescu, decizie radicală înainte de naștere. „Mă izolez”

Adela Popescu, decizie radicală înainte de naștere. „Mă izolez”
Frumoasa Adela Popescu așteaptă cu nerăbdare momentul în care va aduce pe lume cel de-al treilea copil. Chiar dacă autoritățile au relaxat măsurile, actrița rămâne speriată de pandemie.

A treia sarcină e cu probleme pentru Adela Popescu. Vedeta are probleme și spune că vrea să se izoleze în ultimele două săptămâni de sarcină.

Adela Popescu, decizie radicală înainte de naștere. „Mă izolez”

Pentru prima dată, Adela Popescu a vorbit fără menajamente despre problemele pe care le are cu cea de-a treia sarcină. Ea spune că are mari emoții cu nașterea, pentru că are niște complicații la coloană.

”Într-adevăr, am început să am și mari emoții pentru naștere. Dacă la prima mi s-a părut că a fost complicat și dureros, dar m-am gândit că a fost o întâmplare, la a doua m-am dus mult mai relaxată și a fost chiar mai greu. Acum, a treia oară, am o certitudine că va fi foarte greu.

Eu am niște complicații la coloană, astfel încât când copilul coboară se așază pe niște terminații nervoase ale coloanei. Deci mie când îmi începe travaliul nu am doar durere pe contracție, am o durere constantă. Ca atunci când cineva îți apasă pe măduvă, deci pe nervi, plus intensitatea de la contracție. Durerea e foarte mare”, a spus Adela Popescu în cadrul unei emisiuni TV.

„Mă preocupă foarte tare chestia cu COVID-19”

Precaută în ceea ce privește coronavirusul, blonda preconizează să se izoleze în ultimele două săptămâni, pentru a preîntâmpina o eventuală situație neplăcută. ”În primul rând, acum mă preocupă foarte tare chestia cu COVID-19. Nu atât că m-aș putea îmbolnăvi, cât că protocolul, în clipa în care te internezi și ești pozitivă, presupune să fii mutată la o maternitate de suport COVID.

Asta înseamnă că naști cu medicul de gardă și n-ai voie să-ți vezi copilul, nu știu dacă o săptămână sau două, ceea ce, cumva, nu e chiar o bucurie. De-asta am spus că ar fi ideal ca în ultimele două săptămâni, cel puțin, să mă cam izolez”, a afirmat Adela.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre