Simona Ionescu / Redactor Șef

Adela Popescu trăiește ca în sânul lui Avram. Are bonă pentru copii, șoferi și persoane care îi fac cumpărăturile

Adela Popescu trăiește ca în sânul lui Avram. Are bonă pentru copii, șoferi și persoane care îi fac cumpărăturile
Când s-a pus problema ca Adela Popescu să meargă cu Cabral în Republica Dominicană, mai marii ProTV s-au gândit să-i creeze toate condițiile.

A acceptat să plece la filmări alături de Cabral, dar Adela Popescu a avut grijă ca totul să fie ca la carte.

Adela Popescu trăiește ca în sânul lui Avram. Are bonă pentru copii, șoferi și persoane care îi fac cumpărăturile

Potrivit informațiilor oferite de Ciao, producătorii emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici au făcut tot ce s-a putut pentru ca Adelei Popescu și lui Cabral să nu le lipsească nimic. Așa că blonda n-a plecat singură în Republica Dominicană, ci însoțită de copii și Radu Vâlcan.

Aceasta ar fi fost condiția impusă de blondă pentru ca toate lucrurile să decurgă normal. Sursele spun că aceasta are chiria plătită pentru superba vilă în care locuiește alături de familie, dar și o bonă care să aibă grijă de copii, pentru ca ea să se poată concentra așa cum trebuie pe emisiune. La care se adaugă șoferi, dar și persoane care o ajută la cumpărături.

Concurenții au ajuns la emisiune în avioane separate

Tot sursele spun că producătorii au ales ca celebri concurenți să ajungă în Republica Dominicană cu avioane separate. Deocamdată nu s-a spus cu subiect și predicat cine va participa la reality show, însă se vehiculează nume grele. Sursele spun că primul pe listă ar fi Giani Kiriță, care a mai în 2018 în primul sezon al competiției „Exatlon”.

Dar e posibil să o vedem la luptă și pe Mara Bănică, Lidia Buble, actorii Alex Bogdan și Paul Diaconescu, dar și Răzvan Botezatu, cunoscut întregii Românii de pe TikTok și superbul fotomodel Ioana Filimon.

„Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din junglă”

„Experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune live din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție.

Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Adela Popescu pentru Viva.

Sursă foto: ciao

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre