Simona Ionescu / Redactor Șef

Adele, gazda pe jumătate prezentă la Saturday Night Live

Adele, gazda pe jumătate prezentă la Saturday Night Live
Adele a găzduit emisiunea Saturday Night Live pentru prima dată. Ea a slăbit foarte mult în ultima perioadă, așa că la prima apariție în show a glumit spunând că a adus doar „jumătate din mine”.

Cântăreața a făcut imediat referire la silueta sa radical diferită, spunând: „Știu că arăt diferit decât atunci când m-ați văzut ultima dată, dar din cauza restricțiilor COVID a trebuit să călătoresc ușor și să aduc doar jumătate cu mine, deci aceasta este jumătatea pe care am ales-o”.

„Un spectacol pe care nu îl iubesc cu adevărat, ci spectacolul care mi-a rupt cariera aici, în America, cu 12 ani în urmă. Vezi, am fost musafir în 2008, când Sarah Palin a venit cu doamna Tina Fey. Deci, evident, câteva milioane de oameni s-au adunat pentru a-l urmări, iar restul este istorie. Acum, nu știu nimic despre politica americană. Sunt din Marea Britanie, știi? Și nu vreau să spun nimic prea politic, așa că voi spune doar acest lucru: Sarah Palin, babes, mulțumesc pentru tot, da? Sunt agitată. Știți cum sunt. Întotdeauna devin foarte nervoasă la televiziunea live, dar în seara asta mai ales pentru că de obicei înjur. Îmi place mult. Sincer, nu observ că o fac. Dar în seara asta avem un borcan de înjurat. Să ne asigurăm că totul merge ca la carte”, a spus Adele.

Adele lucrează la un album muzical

Ea a spus că nu vrea să discute despre muzică, deoarece albumul ei nu a fost terminat și ar prefera „să ia un pahar de vin sau șase și să vadă ce se întâmplă”.

Cântăreața de 32 de ani, născută în Londra, a avut ultima lansare muzicală în anul 2015, cu al treilea și ultimul ei album, 25. În 2016, ea a titrat Glastonbury, dar în ultimii ani a avut mai puține apariții publice, lăsând fanii să ceară mai multă muzică de la ea.

Nepoții familiei Băsescu, așa cum nu i-ați mai văzut. EBA „dă din casă”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre