Simona Ionescu / Redactor Șef

Adele, lovită de o infecție „sinistră” la urechea stângă. Vedeta a acuzat dureri „mai mari decât nașterea”

Adele, lovită de o infecție „sinistră” la urechea stângă. Vedeta a acuzat dureri „mai mari decât nașterea”
Cântăreața Adele nu mai aude la fel de bine cu urechea stângă, după ce a suferit o infecție agonizantă despre care susține că a fost „mai dureroasă decât nașterea”.

Ultimele opt săptămâni au fost grele pentru Adele, care a făcut o infecție la urechea stângă, în urma căreia aude mai greu.

„Este cel mai dureros lucru care mi s-a întâmplat vreodată”

Adele a spus că a făcut infecția în timpul celor zece zile cât a stat la Munchen. „Am o infecție la ureche, ceea ce este destul de sinistru. Nu am mai avut niciodată până acum. Este cel mai dureros lucru care mi s-a întâmplat vreodată. A fost mai rău decât nașterea. Este o bacterie rară a apei. Este foarte greu de tratat”, a mărturisit artista.

„Am vrut să-mi tai urechea de câteva ori”

Adele a făcut o infecție îngrozitoare la urechea stângă

Vedeta spune că inițial a primit o medicamentație greșită, perioadă în care simțea că nu mai poate suporta durerile.

„Am luat antibioticele greșite timp de câteva zile și au reușit să îmi dea unul care a început să funcționeze. Am vrut să-mi tai urechea de câteva ori. Nu mai am dureri, ceea ce este minunat, dar sunt un pic surdă la urechea stângă”, a menționat cântăreața.

„Am de gând să devin o mamă adoptivă de urgență pentru pisici”

Artista, care este acum logodită cu agentul sportiv Rich Paul, mare iubitoare de pisici, a dezvăluit că a creat o cameră specială în conacul ei, astfel încât să poată salva mai multe blănoase.

„Am de gând să devin o mamă adoptivă de urgență pentru pisici, odată ce mă mut în noua mea casă. Am creat o cameră de care logodnicul meu nici măcar nu știe că există. Aș fi fericită să fac asta cu normă întreagă”, susține artista.

A plâns când a văzut-o pe Celine Dion la concertul ei

La cel mai recent concert al lui Adele din Vegas, printre spectatori s-a aflat și una dintre cele mai iubite artiste ale lumii, Celine Dion. Când Adele a văzut-o, a izbucnit în plâns și a mers să o îmbrățișeze. Lacrimi au curs și din ochii lui Celine, care i-a sărutat mâna artistei care în urmă cu șase ani a venit să o vadă la un concert care s-a desfășurat în același loc.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri