Simona Ionescu / Redactor Șef

Adele și Naomi Campbell într-o competiție. Vedetele par că se află într-un triunghi amoros

Adele și Naomi Campbell într-o competiție. Vedetele par că se află într-un triunghi amoros
Adele și supermodelul Naomi Campbell se luptă pentru atenția rapperului Skepta.

Cântăreața și modelul concurează pentru atenția rapperului, Adele „având în prezent avantajul”, conform spuselor unei surse anonime, citată de presa engleză. Un prieten apropiat de Adele, susține că vedeta se simte foarte bine alături de rapperul Skepta, relația lor tot evoluând de anul trecut. Dar se pare că Adele are o „concurență serioasă” din partea unui supermodel internațional.

„Adele se distrează cu Skepta, dar are o concurență serioasă din partea lui Naomi. Adele insistă că este doar distractiv, dar se știe că atât ea, cât și Naomi sunt înnebunite după Skepta și amândouă speră la ceva serios alături de el”, a declarat sursa pentru DailyMail.

Reprezentantul lui Naomi a respins zvonurile despre existența unui triunghi amoros, spunând că ea și Skepta sunt doar prieteni foarte buni.

Adele și Skepta împreună în carantină

Adele s-a despărțit de soțul Simon Konecki anul trecut, cu zvonuri care circulau pe internet despre viața ei amoroasă de atunci. Ea și Skepta au fost văzuți în Londra luna trecută, cu martori oculari care au spus că cei doi păreau să se distreze împreună. Alte surse spun, de asemenea, că au fost în contact permanent de când a început pandemia, stând împreună în carantină.

Între timp, s-a zvonit că Naomi ar fi avut o relație cu Skepta în anul 2018, după shooting-ul lor împreună pentru o copertă GQ. Supermodelul și-a dezvăluit admirația pentru rapper într-un colaj recent postat pe Instagram cu ocazia zilei lui de naștere, cu fotografii în care apar împreună.

„Nu ai așteptat niciodată să vină lucrurile la tine, ai creat întotdeauna și ai scos totul în mod independent în lume … schimbând modul în care s-au făcut lucrurile! Ai cea mai magică minte care nu încetează niciodată să creeze .. și ești acel prieten loial și susținător care este acolo atunci când contează .. Te iubesc pentru întotdeauna! Am făcut asta pentru Cultura #bbkafrica”, a scris Naomi Campbell pe Instagram.

Adele a marcat ziua de naștere a lui Skepta cu stil

Sursele au spus că, deși Adel și Skepta nu sunt „oficiali”, lucrurile se îndreaptă în direcția aceea și că Adele „a cheltuit 16.000 de lire sterline pe un lanț de aur” pentru el.

„Adele și Skepta s-au apropiat în ultimele luni și s-au văzut foarte mult. A fost în Anglia și i-a oferit un frumos lanț de aur de ziua lui. El le arăta prietenilor lanțul și părea destul de entuziasmat despre asta. Deși nu sunt oficial într-o relație, sunt foarte apropiați”, au spus ei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre