Simona Ionescu / Redactor Șef

Adelina Pestrițu, făcută praf de Oana Zăvoranu în instanță

Adelina Pestrițu, făcută praf de Oana Zăvoranu în instanță
Adelina Pestrițu are ghinion. După o vacanță în paradis, cu apusuri de soare spectaculoase, se întoarce acasă și e supărată foc. Vedeta a primit o lovitură la care nu se aștepta.

Adelina Pestrițu a pierdut din nou procesul cu Oana Zăvoranu, pe care l-a deschis anul trecut, după ce actrița a făcut o serie de afirmații atât despre ea, cât și despre alte influencerițe din România.

Așa cum vă amintiți, Adelina Pestrițu și Oana Zăvoranu se judecă încă de anul trecut, de când fosta soție a lui Pepe le-a dat declarat război mai multor influencerițe. Zăvoranca nu s-a sfiit să afirme că nu le-a putut suporta niciodată și a susținut în postări pline de critici și ironii că nu se poate numi muncă tot ceea ce fac ele pe social media și că ar trebui să își caute un job real.

Adelina Pestrițu cerea daune de 100.000 de lei

Multe dintre ele, lezate de afirmațiile Oanei Zăvoranu au dat-o în judecată. Deși o parte dintre ele au pierdut procesul, Adelina Pestrițu a continuat războiul împotriva rivalei sale. Astfel, Adelina Pestrițu nu doar că a chemat-o în judecată, dar i-a și cerut și daune morale în valoare de 100.000 de lei Oanei Zăvoranu.

”Încetarea de urgență a încălcării drepturilor nepatrimoniale-dreptul la viață privată, demnitate, onoare și bună reputație, respectiv la încetarea răspândirii, pe orice cale, de afirmații defăimătoare la adresa ei, fie prin referire directă la numele său, fie prin utilizarea unor apelative sau descrieri care fac trimitere la persoana sa, interzicerea de a desfășura orice fel de acțiuni defăimătoare împotriva ei prin intermediul rețelelor online de socializare sau prin orice alte mijloace, precum și obligarea la plata cheltuielilor de judecată”, cerea Adelina Pestrițu magistraților, potrivit fanatik.ro.

Oana Zăvoranu a primit câștig de cauză

În final însă, tot Oana Zăvoranu s-a ales cu dreptate. Instanța a considerat că actrița nu se face vinovată de nicio încălcare a legii.  „Respinge ca nefondat apelul formulat de apelanta – reclamantă împotriva sentinței civile nr.47/11.01.2021 pronunțată de Judecătoria Sectorului 1 București, în contradictoriu cu intimata având ca obiect ordonanță președințială. Definitivă”, indica sentința magistraților care i-a dat câștig de cauză Oanei Zăvoranu, conform aceleiași surse.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre