Simona Ionescu / Redactor Șef

Adelina Pestrițu revine pe Instagram: „Aș vrea să nu mai vorbim despre asta pentru că e ca o rană pe care pun sare”

Adelina Pestrițu revine pe Instagram: „Aș vrea să nu mai vorbim despre asta pentru că e ca o rană pe care pun sare”
Adelina Pestrițu are o conexiune specială cu comunitatea ei din social media. Urmărită de peste un milion de oameni, curioși despre activitățile zilnice ale vedetei, dar mai ales despre detalii din viața ei personală.

Adelina Pestrițu revine pe Instagram: „Aș vrea să nu mai vorbim despre asta pentru că e ca o rană pe care pun sare”. Ea este prezentă pe Instagram Stories precum este prezentă și în viața reală. Ea postează zilnic, povestind despre rutina ei zilnică, oferind sfaturi și păreri, iar uneori povestind experiențe personale.

Adelina Pestrițu și-a luat rămas bun de un suflet drag

În ultimele zile, Adelina Pestrițu a fost absentă de pe rețelele sociale. Vedeta a avut un motiv bine întemeiat: pierderea unui suflet drag. Cu durere în inimă, a făcut anunțul care a întristat profund întreaga comunitate de pe Instagram. Vedeta și-a luat rămas bun de la Nobby, patrupedul și prietenul care i-a fost alături timp de 11 ani.

„Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc de Bebe Nobby, dar așa a decis altcineva pentru noi. Îți mulțumesc pentru că ai fost cu mine în ultimii 11 ani și că mi-ai dăruit atât de multă iubire. Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot pentru că știu că te vei întoarce la mine, într-un fel, în curând. Te iubim, Nobby” a scris Adelina Pestrițu, pe o fotografie cu Nobby.

Adelina Pestrițu revine pe Instagram, cu durere în suflet

După gaura pe care Nobby i-a lăsat-o în suflet, vedeta a simțit nevoia să își ia puțin timp departe de internet și de lume. Adelina Pestrițu nu și-a lăsat fanii de izbeliște, i-a anunțat că revine mai puternică: „Aveam nevoie de asta. Vă iubesc și îmi e dor de voi”.

După cum a promis, Adelina Pestrițu a revenit astăzi pe Instagram. Aducând un omagiu prietenului ei cel mai bun, vedeta a postat un mesaj emoționant.

„Sunt lucruri pe care trebuie să le acceptăm exact așa cum vin în viața noastră. Și sunt momente în care trebuie să respirăm adânc și să mergem mai departe. Din nou aici!”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

Atunci când a fost întrebată despre ce s-a întâmplat cu animalul ei de companie, vedeta a mărturisit că nu vrea să mai discute despre acest subiect. Se pare că rana din sufletul ei este prea mare să își poată găsi cuvintele: „@alynush_ally Aș vrea să nu mai vb despre asta pentru că e ca o rană pe care pun sare, dar îți răspund. A avut cancer metastazic, tumori, avc… unde mai pui și cei 11 ani, care la animăluțe înseamnă 77…”.

Adelina Pestrițu renunță la rochia de mireasă. Are un scop precis

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre