Simona Ionescu / Redactor Șef

Adelina Pestrițu, Sărbători Pascale cu probleme. Iepurașul nu i-a dat, ci i-a luat!

Adelina Pestrițu, Sărbători Pascale cu probleme. Iepurașul nu i-a dat, ci i-a luat!
Adelina Pestrițu are parte de Sărbători Pascale pline de probleme. În loc să se bucure de zilele libere, influencerița se confruntă cu o situație gravă.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România. În anul 2019 Adelina Pestrițu a fost numită cel mai bun influencer din România și este plătită ca atare. Vedeta ar primi pentru trei postări pe pagina sa de Instagram și trei postări pe Instastory 7.000 de euro + TVA. Astfel, făcând publicitate la trei branduri diferite Adelina primește aproximativ 25.000 euro. Acum însă, Adelina Pestrițu are parte de Sărbători Pascale cu probleme. 

Recent, vedeta a făcut un anunț important pe Instagram. În loc să se odihnească și să se bucure de zilele libere, Adelina are o problemă reală pe cap, ce ar putea să-i influențeze drastic viitorul financiar. 

Adelina Pestrițu, Sărbători Pascale cu probleme. I-a dispărut contul de Instagram 

Într-o postare pe contul lui Virgil Șteblea, Adelina le-a transmis fanilor că pur și simplu i-a dispărut contul de Instagram. „Dragii mei, dacă mă căutați pe contul meu de Instagram să știți că am întâmppinat o problemă, nu știu ce s-a întâmplat cu el. Se lucrează. Sper să revin cât mai curând. Îmi pare rău pentru ce se întâmplă, dar chiar nu tine de mine. 

Dintr-odată a dispărut. Sper să se rezolve cât mai curând!!! Se lucrează intens la asta. Cum am detalii, vă anunț.”, este mesajul dat de vedetă. Adelina avea aproximativ 1,7 milioane de urmăritori pe Instagram și peste 9000 de postări. Ca și influencer, Instagram esta platforma cu care vedeta face cei mai mulți bani, astfel că ar fi o adevărată tragedie dacă nu ar reuși să recupereze contul. Adelina a promis că-și ține fanii la curent, însă cu siguranță că are parte de zile stresante. 

Și Oana Zăvoranu a anunțat dispariția contului Adelinei, însă a râs de aceasta, așa cum ne-a obișnuit. „Bă e jale mare…Instagramu i-a închis contu lu Pinocchio. Unde mai dă el coduri? Unde vă mai face el giuvaeruri? Sunt terminată de supărare”, a scris Zăvoranca. 

Foto: Instagram

Actori celebri care au salvat viața partenerilor de platou. Halle Berry a fost salvată de Pierce Brosnan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre