Oana Zăvoranu și Adelina Pestrițu, într-o întrecere serioasă. Pe ce „scumpete” se bat

Oana Zăvoranu și Adelina Pestrițu, într-o întrecere serioasă. Pe ce „scumpete” se bat
Divele autohtone au ajuns din nou la conflict. De data aceasta, treaba este una serioasă. Adelina Pestrițu și Oana Zăvoranu au portrete cu ele. Dar care tablou e mai scump oare? Ne lămurește chiar Zăvo.

Oana Zăvoranu nu se lasă, ci continuă să spună lucrurilor pe nume. Războiul cu influencerițele nu e nici pe departe încheiat. Cu fiecare zi care trece, Oana găsește noi motive să le pună la punct pe divele din online. Una dintre „clientele fidele” este Adelina Pestrițu. Aceasta face ce face și ajunge subiect de discuție la Zăvo pe Instagram. Cea mai nouă situație este o întrecere între Adelina Pestrițu și Oana Zăvoranu. 

Subiectul? Care are mai multe pietre semiprețioase pe portret. Oana o numește pe Adelina „mocangistă” și susține că fosta prezentatoare nu face altceva decât să câștige foarte mulți bani pe spatele urmăritorilor ei, prin promovarea diferitor branduri. Oana a arătat și dovezi în acest sens, constând în câteva modele de haine pe care Adelina le vinde la suprapreț, deși ele sunt ieftine pe site-urile din afară. 

Oana Zăvoranu face întrecere. Are tablou mai scump ca Adelina Pestrițu

De data aceasta, Querida o apostrofează pe rețelele de socializare pe celebra influenceriță pentru faptul că a acceptat să primească un cadou constând într-un tablou încrustat în pietre semiprețioase. Practic Adelina a primit cadou un portret cu 15000 de pietre semiprețioase, după cum chiar ea a declarat pe Instagram. „Pinocchio tupeist, milog și cerșetor a primit și el un tablouaș făcut din niște pietricele de o fată care Dumnezeu știe de ce o „idolatriza-o” pe una care primea bani la sutien și chiloți.”,a scris Oana pe Instastory.

Querida a reacționat imediat și a plusat cu vreo 30.000 de pietre, adica în total peste 45.000. Oana Zăvoranu a postat și o imagine cu portretul ei, despre care spune că este realizat în urmă cu aproximativ șapte ani. Mai mult decât atât, diva spune că al ei este „singurul tablou portret adevărat din România”. Deși atacurile la adresa creatoarei de conținut sunt dese, Adelina nu a ripostat până acum în acest scandal. 

Foto: Instagram

Ce face Anda Adam pe blatul din bucătărie? Nu, nu gătește! FOTO