Prințul Harry și Meghan Markle sunt părăsiți rând pe rând de membrii personalului. Un expert regal a spus care ar fi motivul real al acestei decizii.
„Cuplul urăște să i se spună că ceva pur și simplu nu este posibil”
Expertul regal Tom Quinn și-a spus părerea într-un interviu pentru Mirror privind motivul pentru care personalul îi părăselte pe Harry și Meghan.
„În anii de când Meghan și Harry s-au căsătorit în 2018, se estimează că au pierdut o cantitate uluitoare de membri cheie ai personalului.
Un fost angajat mi-a spus că problema este că Meghan și Harry presupun întotdeauna că este la fel de ușor să faci ceva precum este să spui cuiva să facă. Cuplul urăște să i se spună că ceva, pur și simplu nu este posibil”, a spus acesta.
„Lovitură serioasă pentru cuplu”
De asemenea, Tom Quinn susține că plecarea șefului de cabinet al lui Harry a fost mare lovitură pentru fiul regelui Charles. „Harry credea că noul său șef de cabinet ar putea inversa declinul popularității sale în Statele Unite și l-ar putea transforma într-o figură importantă pe plan internațional.
Orice mai puțin de atât nu ar fi fost acceptabil”, a afirmat expertul. Acesta spune că plecarea lui Kettler a fost ca o „lovitură serioasă” pentru cuplu. „După plecarea lui Kettler au abordat una sau două persoane, dar au refuzat să lucreze pentru ei.
„Sunt pur și simplu prea exigenți și așteaptă întotdeauna prea mult”
Problema reală este că plecarea lui Kettler reamintește tuturor că a lucra pentru Meghan și Harry este o sarcină aparent imposibilă. Ei sunt pur și simplu prea exigenți și așteaptă întotdeauna prea mult.
Acesta este motivul pentru care Meghan nu a reușit să numească un director executiv pentru brandul ei de bucătărie și stil de viață”, e de părere expertul. Josh Kettler a părăsit postul de șef de cabinet al lui Harry după doar trei luni. Se spune că bărbatul ar fi fost angajații de ducii de Sussex pe o perioadă de probă iar despărțirea ar fi fost o decizie luată de ambele părți.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook