Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce avere are cu adevărat prințul Harry. Ce a primit de la străbunica

Ce avere are cu adevărat prințul Harry. Ce a primit de la străbunica
Când s-au decis să se descurce pe cont propriu și să nu mai beneficieze de avantajele familiei regale, prințul Harry a mizat pe o sumă considerabilă de bani. În plus, străbunica i-a lăsat lui Harry și lui William o avere.

Potrivit Forbes, prințesa Diana le-ar fi lăsat atât prințului William, cât și prințului Harry 10 milioane de dolari, iar aceștia au început să primească dividende anuale la vârsta de 25 de ani în valoare de 450.000 de dolari pe an. Dar bani mulți le-a lăsat moștenire și străbunica lor, regina mamă.

Harry a primit un salariu din Corpul Aerian

Forbes raportează, de asemenea, că Harry câștiga între 50.000 și 53.000 de dolari ca pilot de elicopter pentru armată. În 1994, însă, mama reginei Elisabeta, regina mamă, a plasat două treimi din banii ei (aproximativ 19 milioane de lire sterline) într-un fond fiduciar pentru strănepoții ei, inclusiv William și Harry.

The Guardian susține că frații au împărțit o parte din acest fond la vârsta de 21 de ani. Și, deși pare greu de crezut, dar majoritatea banilor au intrat în buzunarul lui Harry. Nu este clar dacă prințul a fost „tăiat” de la acești bani după ce el și Meghan au făcut un pas înapoi ca membri ai familiei regale…

Prințul Harry ar putea fi și mai bogat la vârsta de 40 de ani

Ce avere are cu adevărat prințul Harry

William și Harry ar trebui să împartă încă 8 milioane de lire sterline din fondul fiduciar al reginei-mamă atunci când ajung la 40 de ani.

În timp ce alți nepoți ai acesteia care sunt mai departe pe linia de succesiune (cum ar fi Eugenie și sora ei, Beatrice) vor primi câteva milioane de lire sterline fiecare. Din nou, nu este clar dacă acest lucru se mai întâmplă sau nu pentru Harry, ținând cont de despărțirea de familia regală.

100 milioane de dolari de la Netflix

După ce au plecat din familia regală, Harry și Meghan au semnat contracte cu Netflix și Spotify,  rapoartele susținând că doar Netflix ar valora 100 de milioane de dolari. Potrivit Celebrity Net Worth, averea lui Harry ar fi în creștere cu 10 milioane de dolari față de anul 2021… 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre