Simona Ionescu / Redactor Șef

Regele Charles face primul pas spre împăcarea cu prințul Harry. Ce are în gând Suveranul

Regele Charles face primul pas spre împăcarea cu prințul Harry. Ce are în gând Suveranul
Expertul regal Tom Quinn a declarat recent pentru The Mirror că regele Charles ar fi „avut discuții” despre o călătorie în America, la prințul Harry.

Regele Charles vrea să-l viziteze pe prințul Harry „la un moment dat” pentru că își dorește enorm să-i vadă pe cei doi nepoței, Archie de cinci ani și Lilibet, de trei ani. Sursele spun că Suveranul se gândește să repare ruptura de familie.

„Nu există nici o îndoială că regele vrea să-și facă timp pentru a-l vizita pe fiul său cel mic și pe nepoții săi. Dar există multe lucruri care trebuie depășite înainte ca acest lucru să devină o certitudine”, a spus expertul regal Tom Quinn.

Regele Charles a văzut-o o singură data pe micuța Lilibet

Harry și Meghan s-au mutat în SUA în 2020, după ce au renunțat la funcțiile lor regale superioare și își cresc copiii în Montecito, California. Regele Charles a întâlnit-o o singură dată pe micuța Lilibet, iar pe Archie de câteva ori. Potrivit lui Quinn, Suveranul își dorește în ultima perioadă să fie cât mai aproape de copiii lui Harry.

„Urăște ideea că Archie și Lily nu-și vor aminti de el”

Regele Charles vrea să trăiască alături de nepoții săi

„Este cu siguranță posibil ca el să facă o vizită privată discretă la Harry și la copii în California. El este disperat să-i vadă și urăște ideea că Archie și Lily nu-și vor aminti de el ca fiind bunicul cald și prietenos”, a mai spus Quinn. La rândul său, expertul în relații Louella Alderson a declarat pentruu The Mirror că vizita lui Charles la Harry în America ar fi un „gest semnificativ” pentru a repara relația ruptă.

„Ar putea fi un gest semnificativ al dorinței sale de a remedia relația lor”

„Logistica din spatele faptului că regele Charles face o călătorie în America, fie că este privată sau nu, și se întâlnește cu Harry fără s-ar putea dovedi dificilă. Regele Charles are multe obligații regale și acum, de asemenea, probleme de sănătate, astfel încât o călătorie în America în orice calitate ar necesita probabil o planificare și o coordonare atentă”, a recunoscut Alderson.

De asemenea, expertul consideră că dacă „Charles este dispus să facă efortul și să depună timp și energie pentru a-l vizita pe Harry în America, ar putea fi un gest semnificativ al dorinței sale de a remedia relația lor. Este posibil ca el să fie dispus să găsească o rezolvare”.

Prințul Harry va dori să se împace cu tatăl său?

Pe de altă parte, aceasta a remarcat că există o posibilitate ca Harry să nu dorească să se împace cu tatăl său. „Deși regele și-ar putea dori să încerce să reconcilieze relația lor, aceasta depinde în cele din urmă de faptul că ambele părți trebuie să fie deschise la comunicare și dispuse să înceapă să lucreze la orice probleme care au cauzat tensiune.

Este posibil ca relația lor să aibă nevoie de timp pentru a se vindeca complet după evenimentele din ultimii ani, dar fiecare efort depus în vederea reconcilierii este un pas pozitiv.”, a mai spus Alderson.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri