Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Harry are planuri serioase să se mute din America. Cel mai bine păstrat secret al lui a devenit public

Prințul Harry are planuri serioase să se mute din America. Cel mai bine păstrat secret al lui a devenit public
Prințul Harry și-a abandonat îndatoririle regale deja de patru ani și locuiește în Statele Unite ale Americii alături de soția sa, fosta actriță Meghan Markle și de cei doi copii ai lor. Fiul lor, Archie, e al șaselea în succesiunea la tron, are cinci ani, iar sora lui, Lilibet, tocmai a împlinit 3 ani.

În timp ce viața de familie a Prințului Harry în Montecito, California, într-o zonă exclusivistă, bine protejată de priviri indiscrete și de paparazzi pare că decurge  fără probleme, acesta are planuri serioase să se mute din America. Cel mai bine păstrat secret al lui a devenit public.

Fiul  mai mic al regelui Charles caută o casă „permanentă” în Marea Britanie, dezvăluie un expert regal citat de Page Six.

Prințul Harry și Meghan trăiesc de mai mulți ani în Montecito, California, împreună cu cei doi copii ai lor, într-o zonă exclusivistă (Instagram)

Scriitorul Tom Quinn, care a publicat mai multe cărți despre familia regală și care e considerat un expert în domeniu, a declarat pentru Mirror că Ducele de Sussex, care și-a părăsit îndatoririle regale în 2020 și acum locuiește în SUA, „simte lipsa anumitor aspecte ale vechii sale vieți” în Londra. „Inevitabil, perioada de miere în care totul în Statele Unite era nou și incitant se apropie de sfârșit și Harry privește trecutul prin ochelari roz”, a punctat expertul.

Cel mai bine păstrat secret: Prințul Harry vrea să se mute din America

Prințul Harry caută o casă „permanentă” în Marea Britanie pentru ca prietenii săi, care nu se înțeleg cu soția lui, Meghan Markle, să-l poată vizita, susține Tom Quinn. Acesta detaliază faptul că Harry „le duce dorul” prietenilor săi din armată și facultate, care, se pare, nu l-au vizitat niciodată în SUA deoarece „nu se înțeleg cu Meghan”, cu care prințul s-a căsătorit în 2018.

Regele Charles al III-lea, i-a evacuat pe Harry și Meghan din Frogmore Cottage la începutul anului trecut

„Harry este hotărât să își găsească propria casă permanentă în Marea Britanie, motiv pentru care își continuă acțiunea juridică pentru a obține finanțarea securității de la contribuabilii britanici”, a mai punctat autorul expert în familia regală pentru aceeași publicație.

Regele Charles l-a dat pe Harry afară din casa de la Windsor, anul trecut

Harry și actrița din „Suits” au rămas fără o casă permanentă în Marea Britanie de când tatăl său, Regele Charles al III-lea, i-a evacuat din Frogmore Cottage la începutul anului trecut. O sursă a confirmat pentru Page Six că procesul de evacuare a început în ianuarie 2023, la foarte scurt timp după lansarea memoriilor Prințului Harry, „Spare”.

Casă Prințul Harry și Meghan în America
Așa arată casa luxoasă de 14 milioane de dolari în care locuiesc Prințul Harry și Meghan în America (Google Earth)

În iunie anul trecut, a devenit oficială mutarea Prințului Harry și a Ducesei de Sussex din căsuța situată pe domeniul Windsor. Cei doi își cresc fiul și fiica într-o casă luxoasă care are o valoare de 14 milioane de dolari în America, la Montecito, California. Conacul lor are nouă dormitoare și 16 băi, precum și o piscină, un teren de tenis și o casă pentru oaspeți cu două dormitoare.

Cuplul a încercat să păstreze intimitatea locuinței lor, dar, de-a lungul anilor, au dezvăluit și detalii din interior. Deseori în casa lor e prezentă și soacra Prințului Harry, mama lui Meghan ajutând-o pe aceasta în creșterea copiilor.

Surse foto: Instagram, Google Earth

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre